23.11.2021 Muutos Puuilon johtoryhmässä: Markus Kaatranen nimitetty myyntijohtajaksi

Markus Kaatranen on nimitetty Puuilo Oyj:n myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Kaatranen aloittaa tehtävässään viimeistään 1.3.2022.

Markus Kaatranen siirtyy Puuiloon Kotipizza Oyj:stä, jossa hän on toiminut myyntijohtajana vuodesta 2016 lähtien. Kaatranen on aikaisemmin työskennellyt mm. LIDL Suomen palveluksessa n. 8 vuoden ajan ja hänellä on vahvaa osaamista ketjutoiminnasta ja vähittäiskaupan myyntijohdon tehtävistä. Kaatranen on koulutukseltaan tradenomi.

Puuilon nykyinen johtoryhmän jäsen ketjupäällikkö Tom Lång siirtyy pois yhtiön johtoryhmästä viimeistään 28.2.2022 mennessä.

“Olemme iloisia saadessamme Markuksen vahvistamaan Puuilon johtoryhmää. Markuksella on vahvaa osaamista ketjutoiminnasta sekä vähittäiskaupan myyntijohdon tehtävistä ja uskon, että hänen osaamisellaan ja laajalla kokemuksella on merkittävä rooli Puuilon kasvustrategian eteenpäin viemisessä”, kertoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

“Haluan kiittää lämpimästi Tom Långia hänen panoksestaan Puuilon johtoryhmätyöskentelyssä ja toimintamme kehittämisessä viimeisten vuosien aikana,” jatkaa Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Lisätietoja:

PUUILO OYJ

Toimitusjohtaja Juha Saarela

Puh. +358 50 409 7641