8.12.2021 Puuilon myymäläverkosto laajenee Pohjois-Suomessa – Uusi myymälä Tornioon

Puuilo laajentaa myymäläverkostoaan avaamalla myymälän Tornioon vuoden 2022 lopussa.

Tuleva myymälä avataan keskeiselle kauppapaikalle Tornion Torpin alueelle Prisman viereen Muuntamonkadulle. Rakennustyöt alkavat paikallisen työyhteenliittymän Angegroup Oy:n ja Tiltek Oy:n toimesta ensi keväänä. Tornion myymälä tulee olemaan 37. Puuilo Suomessa, ja se tarjoaa työpaikan yhteensä noin 15 hengelle. Henkilökunnan rekrytointi aloitetaan syksyllä 2022.

Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarelan mukaan Tornioon rakennettava Puuilo tulee olemaan tervetullut lisä ketjun kasvavaan myymäläverkostoon.

”Olemme jo jonkin aikaa hakeneet kauppapaikkaa alueelta. Meri-Lappi on meille talousalueena erittäin mielenkiintoinen ja siinä on paljon potentiaalia. Tällä hetkellä lähimmät Puuilot löytyvät alueeseen nähden suhteellisen kaukaa Oulusta ja Rovaniemeltä. Alueella on kysyntää edulliselle ja erilaiselle valikoimalle ja uusi myymälämme tuo alueen asiakkaille lisää vaihtoehtoja."

Puuilolla on tällä hetkellä yhteensä 34 myymälää, joiden lisäksi yhtiö on avaamassa kaksi uutta myymälää, Lietoon ja Sastamalaan, ensi vuoden lopulla. Nykyinen ympäri Suomea ulottuva myymäläverkosto on nuori, ja yli puolet myymälöistä on avattu vuosien 2016–2021 aikana. Saarelan mukaan uudet myymäläprojektit kulkevat linjassa yhtiön strategisten tavoitteiden kanssa, ja Puuilon tehokas ja standardoitu prosessi mahdollistaa usean myymälän avaamisen vuosittain. Viime vuosina Puuilo on avannut keskimäärin 3–4 uutta myymälää vuodessa, mikä on tavoitteena myös tulevina vuosina.

Lisätietoja: Juha Saarela, toimitusjohtaja, Puuilo Oyj, 050 409 7641