Invertteri 12V-230V 150W

34,90 €
Saatavilla verkkokaupasta 7 kpl
Lähtöteho 150 W, DC-puolen sulake 20A, 1x230V sukorasia, 5V - 2A usb-lähtö, kaapeli sav.syt.pistokkeella
Lue lisää »
Saatavilla
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10120038
EAN:
6419944353518

Kampanja: 3 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa ostaessari verkosta 3.-30.6.2024. Lue lisää.

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Nopeat ja monipuoliset toimitukset.

Aina edulliset hinnat.

Mitat: 155 x 91 x 63 mm

Tyyppi: 150 W

Jännite: 12 V

Tuotetieto: lähtöteho 150 W, DC-puolen sulake 20 A, 1 x 230 V sukorasia, 5 V - 2 A usb-lähtö, kaapeli sav.syt.pistokkeella

Lisätieto: Hetkellinen tehonkesto 450 W, tyhjäkäyntivirta < 0,4 A, paino 620 g

Kytkennät
Kytke punainen johto (+) akun + navasta invertterin punaiseen (+) liitäntään. Kytke musta johto (-) akun - navasta invertterin mustaan (-) liitäntään. (150W mallissa virta otetaan vain savukkeensytytinpistorasiasta). Virtajohtojen tulee olla alle 2m pitkiä.
Käyttö
Invertteri on aina käynnistettävä ennen siihen yhdistettävää laitetta. Jos kuulet äänimerkin käynnistyksen aikana, on tämä merkki siitä, että akun jännitetaso on liian matala ja invertteri sulkeutuu muutaman minuutin sisällä. Käynnistä ensin invertteri... ja sitten käytettävä laite
Sulake
Tarkasta savukkeensytyttimen sulake, jos merkkivalo ei syttynyt invertteriin käynnistyksen aikana. Vaihda palaneet sulakkeet uusiin samanlaisiin (akkuliittimet katso tekniset tiedot kohta “Alligator Clip FUSE" ja savukkeensytytinpistoke kohta “Cigarette plug FUSE").
Lähtöteho
Invertteristä katkeaa automaattisesti virta, jos siihen kytketyn laitteen teho nousee yli invertterin MAX. lähtötehon. Lämpösuoja katkaisee virran invertteristä, jos lämpötila nousee jatkuvassa käytössä yli 55C.
Tärkeätä muistaa
Katkaise virta invertteristä, kun sitä ei käytetä. Katkaise virta invertteristä, kun käynnistät ajoneuvon moottorin. Jos kuulet äänimerkin invertteristä: katkaise siihen kytketystä laitteesta sekä invertteristä virta ja käynnistä ajoneuvon moottori uudestaan. Äänimerkki on varoitus akun alhaisesta jännitetasosta. Invertteri katkaisee automaattisesti virran, jos jatkat sen käyttöä ilman akun latausta / ajoneuvon moottorin käynnistystä. “Jännitevahti" katkaisee virransyötön n. 10,5V 12V ja 21V 24V. On suositeltavaa käyttää ajoneuvon moottoria 10-20min jokaista 2-3 tunnin invertterin käyttöä kohden. Näin akun jännitetaso pysyy > “jännitevahtitaso". Muista yhdistää (+) johto (+) napaan ja (-) johto (-) napaan, jos käytät suoraa liitäntää invertteristä ajoneuvon akkuun.
TÄRKEÄÄ MUISTAA!
Jos yhdistät johdot vääriin napoihin, napaisuus kääntyy ja tuhoaa invertterin. Takuu ei vastaa väärin asennetulle invertterille koituneita vaurioita. Katkaise invertteristä virta ennen akun lataamista. Lataamisesta voi aiheutua invertteriin jännitepiikki, joka tuhoaa invertterin. Takuu ei vastaa jännitepiikistä invertterille koituneita vaurioita. Akun jännite ei saa ikinä nousta >15V 12V ja 30V 24V. Takuu ei vastaa ylijännitteestä invertterille koituneita vaurioita.
Jatkojohdon käyttö
Suosittelemme, että jatkojohtoa ei käytetä tasavirta (DC) puolella. Jatkojohto voi synnyttää jännitehäviöitä, joka alentaa hyötysuhdetta vaihtovirta (AC) puolella. Sen sijaan suosittelemme käytettäväksi jatkojohtoa vaihtovirta (AC) puolella, kunhan johdon pituus on < 30m. Pidempi jatkojohto voi alentaa tehoa.
Maa (-) kytkentä
Invertterin takaosassa on siipimutteri. Tämä on yhdistetty invertterin koteloon ja maanapaan vaihtovirta pistorasiassa. Tämän käyttö riippuu laitteen käyttötarkoituksesta: “Järeässä" käytössä vihreäeristeinen johto tulee yhdistää tähän. Pysyvässä pohjakiinnityksessä maa-napa tulee yhdistää maadoitus nastaan.Jos akkujärjestelmän ja invertterin välillä on maattoero, tulee tällöin akku maadoittaa samaan napaan kuin invertterikin. Ajoneuvoissa, joissa invertteri on suoraan yhdistetty akkuun, maanapa on helpointa yhdistää ajoneuvon runkoon. Väliaikaisessa käytössä, jos käytetään savukkeensytyttimen pistoketta on maadoitus tehtävä yhdistämällä siipimutteri tasavirtapuolen (DC) napaan. (-) napa = neg. maadoitus ja (+)napa = posit. maadoitus. Venekäytössä maa napa tulee yhdistää olevaan maattojärjestelmään, joka mahdollisesti on aluksen runko tai sähköverkon maajohto.
HUOM! Maanapa vaihtovirta pistorasiassa on yhdistetty nollanapaan. Nollalinja on sidonnainen maahan ja näiden välillä ei ole jännite-eroa.
Vaihtovirtajännitteen mittaus
Lähtöaalto vaihtovirta invertterissä on MUOKATTUA SINIAALTOA. Jos mittaat vaihtovirran jännitettä, on käytettävä aitoa RMS jännitemittaria. Muutoin jännitemittauksessa tulos on 20 ... 30V liian pieni.
Tuuletus
TÄRKEÄÄ! Käynnistettäessä invertteriä, varmista, että tuuletin pyörii laitteen sisällä. Tarkasta tuulettimen toiminta mahdollisten käyntihäiriöiden osalta. Varmista myös hyvä ilmanvaihto laitteelle. Laitteen järjestelmä käynnistää ja sammuttaa tuulettimen automaattisesti, jos sen toimintaan on tarvetta.
  • Hetkellinen tehonkesto (W) 450
  • Lähtöteho (W) 150
  • Takuu 12 kk
  • Käyttöjännite 24V
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet