Biotroop putkenhoitoaine 2,5L

9,90 €
3.96€ / Litra
Vain muutama jäljellä 1-5 kpl
Saatavilla
Saatavilla 1-5 kpl
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:
Toimitusaika:
3-5 arkipäivää
Tuotenro:
10131510
EAN:
6429990004814
Putkistoon kertyvä orgaaninen jäte toimii lisääntymisalustanahyönteisille, aiheuttaa hajuhaittoja ja tukoksia, pahimmillaanjopa vesivahinkoja ja putkiston haurastumista.
Biotroop on ainutlaatuinen ratkaisu putkistonhoitoon - se eiainoastaan poista tukoksia, vaan myös ehkäisee niiden syntymistä!
Säännöllisesti käytettynä se on putkiston elinikää pidentävä tuote, joka ei sisällä mitään vaarallisia tai haitallisia ainesosia:
​Tuote sisältää usean ei-tautia aiheuttavan bakteerin yhdistelmän, joka käyttää ravinnokseen rasvaa, selluloosaa, tärkkelystä, proteiineja ja rikkisulfaattia. Kun mätänevää orgaanista jätettä ei kerry putkistoon, ei myöskään muodostu putkiston korroosiota aiheuttavaa rikkihappoa, ja putkiston elinikä pitenee.
Perinteiset emäksiset putkistoaineet saippuoivat tukoksissa olevan massan, jolloin tukos saadaan etenemään putkessa. Tämä auttaa vain tilapäisesti, eikä myöskään ole vesistömme suojelun kannalta ihanteellista. Mikrobit sen sijaan muodostavat aineenvaihduntansa tuloksena entsyymejä, jotka pilkkovat ympärillä olevan orgaanisen materiaalin sellaiseen muotoon, että muodostuvat uudet mikrobit voivat käyttää sen ravinnokseen poistaen näin tukoksen.
Kaada 4 dl ainetta viemäriin ja odota vähintään kaksi tuntia ennenkuin lasket vettä uudelleen viemäriin. Paras ajankohta lisätä ainetta on silloin, kun putkisto ei ole jatkuvasti aktiivisessa käytössä (esim. yöllä).
Toista päivittäin ensimmäisen viiden päivän ajan tai kunnes ongelma on poistunut. Parhaan tuloksen ja suojan korroosiota vastaan saat käyttämällä Biotroopia säännöllisesti.
Vahvat emäksiset ja happamat, sekä yli 65° C asteiset nesteet jatkuvasti käytettynä vähentävät aineen tehokkuutta. Älä säilytä ainetta alle +5° C lämpötilassa.
Biotroop on 100% ympäristöystävällinen tuote, joka ei vaadi huuhtelua.
  • Allergiaystävällinen Ei
  • Vaaralausekkeet Ei käytössä
  • Hajusteeton Ei
  • Käyttökohde puhdistusaineet Viemäri

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!