34 myymälää ympäri Suomen! Katso lähin Puuilo

E-Way sähköpotkulauta E-350

E-Way E-350 on monipuolisen IP-54 luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin.
Lue lisää »
449,00 €
449.00€ / Kappale
Saatavilla verkkokaupasta 8 kpl
Toimitusaika:
3-7 arkipäivää
Tuotenro:
10142848
EAN:
7044876014306
Saatavilla
Saatavilla rajoitetusti, 1-5 kpl
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:

Tehokas ja kompaktin kokoinen E-Way E-350 sähköpotkulauta tarjoaa oivallista kuljetusapua niin lyhyille kuin keskipitkille matkoille maksimikantaman ollessa jopa 30km*. E-350:n käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi – ainoastaan tarvitsee kiinnittää ohjaustanko näyttöineen neljällä pultilla mukana tulevan kuusiokoloavaimen avulla ja laite on valmiina käytettäväksi. Toki ensimmäisellä kerralla on myös hyvä ladata akku täyteen, vaikka siinä olisikin tehtaan jäljitä vielä varausta jäljellä. Akun lataaminen tyhjästä täydeksi kestää vain n. 3–4 tuntia, joten pitkään ei tarvitse odottaa, kun taas pääsee jatkamaan skuuttailuja.

E-Way E-350 mallissa on tehokas 350W hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on yli 700W! Uuden entistä tehokkaamman moottorinohjausjärjestelmän ansiosta akusto pystyy antamaan moottorille jopa 50% enemmän tehoa moottorin ollessa yhtä tehokas kuin edeltäjässä E-Way E2 Pro:ssa. Tämän merkittävän tehonlisäyksen huomaa ennen kaikkea ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Akusto on vahva 36V ja 7,8Ah (280Wh), jonka ansiosta sillä taittaa matkaa jopa 30km:n* verran.

Iso AI-LED näyttö kertoo kaiken tarvittavan ja siltä on helppo seurata nopeatta ja akun varaustilaa. Näyttö on muista malleista poiketen suunnattu viistosti, jolloin sen näkee helpommin nopealla vilkaisulla. Näytöstä on helppo säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa. Vihdoin myös akun varaustilanteen ja lataamisen näkee selkeästi.

E-Way:ssa on kaksi erillistä lukkiutumatonta jarrutusjärjestelmää, jotka molemmat aktivoituvat, kun käyttäjä puristaa jarrukytkimestä. Tehokas levyjarru takajarrulla toimii pääasiallisena jarruna, mutta sitä tehostaa aktiivinen moottorinjarru, joka samalla kerää talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Näin saadaan virtaa talteen myös ajon aikana. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Taka-akselilla olevaa levyjarrun tehokkuutta pystyy myös helposti itse säätämään, jolloin siitä saa käyttäjälleen sopivan.

E-Way E-350 on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android / IOS**) kanssa, jonka avulla useimpia laitteen ominaisuuksia pystyy säätelemään. Voit hallita esim. eri ajomoodeja, joilla määritetään potkulaudan mm. kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta. E-Way appin avulla laite pystytään myös digitaalisesti lukitsemaan, jolloin laitteen käynnistäminen ei onnistu ilman siihen kytkettyä puhelinta. E-Way E-350 on valmistettu erittäin kestävästä 6061-T6 valetusta alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla keveän, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-350 painaa vain vähän yli 13 kiloa, jolloin sen voi helposti ottaa mukaan vaikka junaan tai autoon ja kokoontaitettavan rungon ansiosta se vie myös vähän tilaa. Kompaktista koosta huolimatta se pystyy kuljettamaan myös rotevampia käyttäjiä heidän maksimipainonsa ollessa 100kg.

Nyt voit unohtaa joitakin sähköpotkulautoja vaivaavat rengasongelmat, sillä E-Way E350 käytetään Honeycomb-renkaita, joissa ei ole helposti rikkoutuvaa sisäkumia. E-Wayn hankkiessasi sinun ei tarvitse rengasrikkoja miettiä. Honeycomb rengas on alkuun ilmarengasta hieman kovemman tuntuinen ajettaessa, mutta rengas hieman pehmenee ajan kuluessa, jolloin ajo on lähes yhtä mukavaa kuin perinteisillä ilmarenkailla.

E-Way E-350 on monipuolisen IP-54 luokituksensa ansiosta täydellinen Suomen olosuhteisiin. Se kestää roiskuvaa vettä ja pitää myös pölyt ulkona moottorista tai ohjausyksiköstä. Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta, kuten muissa sähköpotkulaudoissa. 

Lisää tietoa:

• Nopeus: jopa 25 km/h.

• Toimintamatka: maks. 30 km*

• Monipuolinen AI-LED näyttö laajalla informaatiolla

• Moottori: 350 W, yli 700 W (huipputeho)

• Akku: 36V, 7,8Ah (288Wh) Li-ion


• Suojaus: IP56


• Maks.nousukulma: 15%

• Renkaat: 8,5" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta

• Jarru: edessä E-ABS energian talteenotolla, takana levyjarru

• Soittokello


• Maks.käyttäjänpaino: 100 kg

• Latausaika: 3-4 h

• Muut ominaisuudet: E-ABS, 4W ledvalo edessä, takajarru ledvalo ja tukijalka

• Mitat: 108 x 43 x 115 cm (ajokunnossa), 108 x 43 x 48 cm (kokoontaitettuna)

• Paino: 13,2 kg.

Rajoitettu 2 vuoden takuu. Akun takuu 1 vuosi.

Toimintamatka määräytyy mm. kuljettajan painon, vallitsevan sään, ajetun reitin sekä nopeuden mukaan.

Sähköpotkulautojen toimintamatkaan vaikuttavat monet eri asiat ja toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta maksimiarvosta. Varsinkin kylmä sää, kuljettajan paino, ajonopeus, tuulen nopeus, kuljettajan ajotapa sekä valittu ajoprofiili ja/tai tieprofiili voivat vaikuttaa oleellisesti toimintamatkan muuttumiseen ilmoitetusta maksimiarvosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttavat. On hyvä tiedostaa, että esim. ulkolämpötilan ollessa +5 voi akun teho olla vain n. 80% sen täydestä tehosta. Myös lataamisen säännöllisyys ja tiheys vaikuttaa.

E-Way:n ilmoittamat toimintamatkan maksimiarvojen laskennassa on käytetty seuraavia arvoja: kuljettajan paino 60kg, nopeus 15km/h, tasainen tie, ei tuulen vastusta ja täydeksi ladattu akku. Jos tarvitset mahdollisimman pitkää toimintamatkaa on hyvä säätää E-Way scooter app:n avulla maksiminopeudeksi 15km/h, ladata akku täyteen sisätiloissa ennen liikkeelle lähtöä, jotta akku olisi huoneenlämpöinen ja valita mahdollisimman tasainen reitti määränpäähän.

  • Takuu 24 kk

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav