Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille! Ehtoja sovelletaan.

Eclipse B - Bio B 250ml

8,90 €
35.60€ / Litra
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10042097
EAN:
7330824012846
Saatavilla
Saatavilla rajoitetusti
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:
Koiramme ja kissamme ovat jatkuvasti alttiita kaikenlaisille muutoksille. Luonnollisille, kuten esimerkiksi turkin takkuuntumiselle, ympäristömuutosten vaikutuksille ja sellaisille stressitilanteille, jotka eivät ole normaaleja koirille ja kissoille.
 
Eclipse B - BioB on nestemäinen vitamiinivalmiste, joten se imeytyy huomattavasti nopeammin kuin kiinteät valmisteet. Suositellaan käytettäväksi lihas- ja hermosto-ongelmien yhteydessä sekä fyysisen rasituksen yhteydessä. Stressi lisää B-vitamiinin tarvetta.
B- vitamiinit ovat vesiliukoisia, joten yliannostuksen vaaraa ei ole. B- vitamiinit ovat monessa elimistön toiminnassa mukana. B-vitamiinit ovat tärkeitä hiilihydraattien ja proteiinien imeytymiselle. Niitä tarvitaan ylläpitämään kehon normaalia toimintaa ja energian tuotantoon. B12 edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja osallistuu solujen toimintaan. Sen on todettu myös auttavan energiatason nostamisessa. B12 on muun muassa muistivitamiini, hermostovitamiini ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B6 -vitamiini toimii monesti yhdessä B12 -vitamiinin kanssa, kuten muun muuassa energian tuotannossa, immuunijärjestelmässä, hermoston normaalissa toiminnassa, veren punasolujen muodostumisessa. B1 (tiamiiini) edistää energia-aineenvaihduntaa jä sydämen normaalia toimintaa ja toimii äärihermostossa sekä verisuonten rakenteessa. B- vitamiini vaikuttaa karvan laatuun ja tekee koiran turkin hyväkuntoiseksi ja kiiltäväksi. B- vitamiinit vaikuttavat myös lihaksistoon ja yliannosteltuna B- vitamiinilla on rauhoittava vaikutus. Tämä vitamiinivalmiste sisältää B1, B6 ja B12 vitamiinit oikeassa suhteessa. Tuote on erittäin maittava. 
Sen annostelu on helppoa annostelijan tai annospumpun avulla. Pullo on tehty valoa läpäisemättömästä muovista ja tiivis korkki takaa tuotteen säilyvyyden avattunakin. Eclipse B on valmistettu laboratoriovalvonnassa ja kaikki siinä käytetyt raaka-aineet ovat ehdottoman korkealaatuisia. Ei sisällä dopingaineita.
Koostumus: Sakkaroosi, sorbitoli, glyseriini ja hunaja. 
Lisätty per kg/3ml: B1 1 425 mg/5 mg, B6 455 mg/1.6 mg, B12 2990 µg/10.5µg
Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 0.20%, raakaöljyt ja raakarasvat 0.03%, hehkutusjäännös 0.09%, raakakuitu 0.01 %, kosteus 41.7 %, sakkaroosi 50 %. 
Annostus: 1,5 ml 5 kiloon saakka. Sen jälkeen 3ml/10kg. Sekoitetaan ruokaan.
  • Ravintoaineet Raakavalkuainen 0.20%, raakaöljyt ja raakarasvat 0.03%, hehkutusjäännös 0.09%, raakakuitu 0.01 %, kosteus 41.7 %, sakkaroosi 50 %.
  • Lisäravinnetyyppi Vitamiinit
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo lähes 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!