Koiran tarvikkeet

Uusi koira on perheenjäsen, jonka saapumista odotetaan innolla. Ennen koiranpennun luovutusikään ehtimistä kannattaa varmistaa, että kotoa löytyvät tarvittavat koiran tarvikkeet uuden perheenjäsenen kotiuttamista varten. Vaikka lemmikki ei olisikaan uusi tulokas, myös vanhemman koiran tarvikkeet kaipaavat aika ajoin uusintaa. Koiratarvikeostoksilla kannattaa lähteä liikkeelle koiran perustarpeista, joihin kuuluvat ruokakuppi ja vesikuppi. Ruoka- ja vesiastioiden koot vaihtelevat ja mitä suuremmaksi kyseinen koirarotu kasvaa, sitä suuremmat kuppien tulisi olla janon ja nälän tyydyttämiseksi. Myös koiranpeti on tärkeä hankinta, ja sellaisen hankkimalla koiranpennun voi alusta alkaen opettaa omalle pedilleen lepäämään.

Panta ja talutushihna kuuluvat nekin koiratarvikehankintojen olennaisimpiin elementteihin. Myös valjaat ovat erinomainen hankinta koiran ulkoilutukseen etenkin pidemmille kävelylenkeille, sillä valjaita käyttämällä taluttajan kiskaisut eivät kohdistu lemmikin kaulan alueelle. Erilaiset koiran vaatteet, kuten sadevaatteet ja lämpöä tuovat talvivaatteet, ovat nekin tänä päivänä yleisiä hankintoja koiran tarvikkeiksi. Koiran päälle mukavasti istuvat asut varmistavat miellyttävän ulkona liikkumisen ikävimmilläkin keleillä ja ovat tärkeitä etenkin roduille, joiden pohjavilla ei lämmitä koleimmilla säillä.

Koiranhäkki on sekin tarpeellinen hankinta, jos koiraa aiotaan pitää ulkona tarhauksessa. Koiratarhoja on saatavilla useissa eri kokoluokissa. Koiranhäkkiostoksilla kannattaa muistaa myös kuljetushäkki, jonka avulla rakasta lemmikkiä voi kuljettaa auton takakontissa turvallisesti paikasta toiseen. Koiran trimmauskone on oiva apulainen lemmikin turkin siistimiseen ja leikkaamiseen. Lemmikkieläintrimmeri on ehdoton hankinta trimmausta kaipaaville koirille, minkä lisäksi siitä voi olla apua turkin siistimisessä myös muille koiraroduille. Erilaiset lelut puolestaan aktivoivat koiran mieluisiin leikkeihin ja niistä on iloa lemmikille niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Puuilosta hankit kätevästi koiran tarvikkeet ja meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita, joiden avulla toivotat uuden perheenjäsenen tervetulleeksi. Tarvikkeiden lisäksi myös koiranruokaostokset onnistuvat meillä samalla käynnillä, sillä tarjoamme runsain määrin niin koiran kuiva- ja märkäruokia kuin puruluita, herkkuja, vitamiineja ja lisäravinteitakin. Hanki tarvikkeet ja ruoat koiralle joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme saat sekä nopean ja varman toimituksen että miellyttävää joustavuutta tarjoavan ilmaisen palautuksen. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet