Koiran kuivaruoka

Oikeanlainen ravinto on ratkaiseva tekijä koiran terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Riittävä määrä energiaa ja ravintoaineita varmistavat koiran päivittäisen jaksamisen ja hyvinvoinnin, minkä lisäksi asianmukainen ravinto myös säästää eläinlääkärikuluissa pitkässä juoksussa. Koiran ruokavalinnassa on tärkeää ottaa huomioon oman lemmikin aktiivisuustaso – mitä aktiivisempi koira, sitä enemmän energiaa sen ravinnon tulisi sisältää. Koiranruoan peruspilari on koiran kuivaruoka, jonka tulisi muodostaa pääosa koiran päivittäisestä ravinnonsaannista. Kuivaruoasta koira saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet pysyäkseen aktiivisena ja pirteänä.

Laadukkaat koiran kuivaruoat Puuilosta

Koiran kuivaruokaa valmistetaan tänä päivänä mittavassa laajuudessa. Saatavilla on niin koiranpennuille sopimaan kehitettyjä kuivaruokia kuin täysravintoja erikokoisille ja eri aktiivisuustasoisille aikuisille koirille suunniteltuina versioina. Nykyisin koiran kuivaruokatarjonnassa otetaan monipuolisesti huomioon myös erilaiset allergiat ja yliherkkyydet. Viljaton koiranruoka tai vehnätön koiranruoka voi tulla kyseeseen, jos esimerkiksi koiran iho kutisee tai sen vatsa on usein löysällä. Viljaton koiranruoka on usein samalla kertaa myös lihaisa koiran kuivaruoka, ja suuren lihapitoisuuden ansiosta ravinto pääsee imeytymään hyvin koiran elimistössä.

Yksi hyvä esimerkki suositusta vehnättömästä koiranruoasta on Remu koiranruoka kana-riisi-maulla. Tämä täysin vehnätön koiranruoka tarjoaa koiralle laadukkaan ja tasapainoisen ravinnonlähteen riisistä ja kanasta saatavalla proteiinilla, ja se sopii erinomaisesti myös herkkävatsaiselle koiralle. Myös Remu koiranruoka Energia on vehnätön, kananlihaa sisältävä myös lihaisa koiran kuivaruoka. Remu koiranruoka Energian ravintosisältö on kehitetty vastaamaan korkeaenergisen koiran tarpeita, tarjoten koiralle runsaasti proteiinia ja optimaalisen määrän rasvaa. Myös Jahti & Vahti valmistaa vehnättömiä koiranruokia. Jahti & Vahti kana-riisi täysravinto on oiva esimerkki tämän valmistajan aktiivisille ja paljon liikkuville koirille kehittämistä täysravinnoista.

Onpa kyseessä mikä tahansa lihaisa koiran kuivaruoka, kuten esimerkiksi allergiselle koiralle sopiva vehnätön kuivaruoka Remu koiranruoka Energia, Puuilosta löydät kattavan valikoiman maistuvia koiranruokia kaikenkokoisille ja eri aktiivisuustason omaaville koirille. Kuivaruokaostoksilla ollessasi voit myös hankkia meiltä samalla kertaa koiran puruluut ja herkut, jotka täyttävät koirasi luonnolliset pureskelutarpeet. Meillä täydennät koirasi ruokavarastot joustavasti, joko verkkokaupastamme tilaamalla tai ostamalla ne paikan päältä myymälöistämme. Tervetuloa Puuiloon tekemään koirasi iloiseksi laadukkaalla ravinnolla – aina edulliseen hintaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet