Vihreä hevossalva 150ml

18,90 €
126€ / Litra
Saatavilla verkkokaupasta 6 kpl
Saatavilla
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10043563
EAN:
7394489015031
Vihreä Super Hevossalva on oliiviöljy ja mehiläisvahapohjainen erittäin tehokas voide. Se on puhdas luonnontuote, joka on tarkoitettu hoitotuotteeksi kesän iho-ongelmiin. Sisältää hyönteisiä karkottavia eteerisiä öljyjä. Salva hoitaa iho-oireita ja sisältää luonnollisen hyönteiskarkotteen joten jopa avohaavat eivät kerää kärpäsiä, mäkäräisiä, paarmoja tai muita hyönteisiä. Sopii erinomaisesti esim. islanninhevosille, joilla hyönteisten aiheuttamat iho-ongelmat ovat erittäin vaikeita. Tulokset puhuvat puolestaan! Vihreä Super Hevossalva on erittäin riittoisa. Se sopii erinomaisesti myös koirille ja muille eläimille. Ei sisällä dopingaineita:
Tuoteseloste: Oliiviöljyä, mehiläisvahaa, D-pantenolia, kehäkukkauutetta ja eteerisiä öljyjä. INCl: Olea europea, Cera flava, Panhenol, Retinol palmitate, Calendula officinalis, Cymbopogon winterianus, Eucalyptus, Lavendula angustifolia, Citrus limonum, Cedrus atlantica, Syzgium aromaticum, Limonene, Linalool. 
  • Hevosenhoitoaine Voide
  • Säilytysohje Huoneenlämmössä salva pysyy rasvamaisena, auringonpaisteessa se pehmenee. Kylmässä salva kovettuu ja on hankalampi käyttää.
  • Tuotesisältö Oliiviöljyä, mehiläisvahaa, D-pantenolia, kehäkukkauutetta ja eteerisiä öljyjä. INCl: Olea europea, Cera flava, Panhenol, Retinol palmitate, Calendula officinalis, Cymbopogon winterianus, Eucalyptus, Lavendula angustifolia, Citrus limonum, Cedrus atlantica, Syzgium aromaticum, Limonene, Linalool.
  • Käyttöohje Puhdista hoidettava alue. Levitä ohut kerros vaurioituneelle iholle 2 - 3 kertaa päivässä tai useammin tarpeen mukaan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet