Stelon parafiiniöljy 3L


Stelon parafiiniöljy 3L

Stelon Tuotenro: 10115893 EAN: 6430020531088

Verkkokaupassa

24,90
1 l = 8,30 €

Haluatko maksaa erissä? Avaa laskuri.


Alkaen: / kk
tai 14 päivää korotonta maksuaikaa.
Valitse osamaksuaika:

Tämä laskuri näyttää vain esimerkkilaskelman. Lopullinen laskelma näkyy laskulla. Laskutuslisä 3.95€1 l = 8,30 €
Parafiiniöljy on myrkytön ja luontoystävällinen tuote, joka soveltuu erinomaisesti saunan lauteiden suojaamiseen. Öljy suojaa puupinnan kosteudelta ja helpottaa sen puhtaana pitämistä. Koska parafiiniöljy tunkeutuu syvälle puun syihin, sinne ei enää pääse muita aineita. Öljy on väritöntä ja käsittely vain syventää puun syiden sävyä. Se soveltuu kaikille puulajeille, erityisen hyvä se on lämpökäsitellylle puulle ja tervalepälle. 
 
Saunan lauteiden lisäksi Stelon Parafiiniöljyllä voi suojata myös muita sisä- ja ulkokäytössä olevia puupintoja kuten esim. viilupintaisia kalusteita ja pintakäsittelemättömiä pintoja kuten leikkuulautoja. Parafiiniöljy soveltuu käytettäväksi myös hierontaöljynä.
 
Helppokäyttöinen parafiiniöljy
 
Parafiiniöljy levitetään käsittelemättömälle puupinnalle siveltimellä, sienellä tai nukkaamattomalla kankaalla. Lauteita käsiteltäessä ne on syytä puhdistaa ja kuivattaa ennen käsittelyä. Pinttyneet ja tummuneet lauteet hiotaan ennen öljyämistä. Käsittely tehdään kuivissa olosuhteissa, kun ilman kosteus on alle 80 % ja lämpötila on vähintään 5ºC. Paras tulos saavutetaan, kun sauna lämmitetään noin 50ºC ennen käsittelyä. 
 
Parafiiniöljykäsittely kannattaa toistaa, jos aine imeytyy puuhun heti. Lopuksi pyyhitään ylimääräinen öljy lauteilta. Käytetyt työvälineet voi puhdistaa vedellä tai hävittää kaatopaikkajätteen mukana. Käytetyissä työvälineissä ei ole itsesyttymisvaaraa.
 
 
  • Tyhjät pullot voi hävittää kaatopaikkajätteen mukana. 
  • Mm. Sun Sauna Oy suosittelee Stelonin myrkytöntä Parafiiniöljyä lauteiden suojaukseen.
  • Riittoisuus 8-15 m2/L.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Puumela (inkkarimela) 150cm
19,90 €


Saatavilla
WURTH
Wurth yleisruuvi 5x60mm T25 500kpl
16,90 €


Saatavilla
MiTek
MiTek Kulmalevy 90x90x65mm Vahvistettu
1,00 €


Saatavilla
TELPAK
Alumiiniteippi 50mm 50m
7,50 €


Saatavilla

Selaa tätä tuoteryhmää: Lakat ja öljyt