Euro-East suolakurkut on valmistettu tynnyrissä, perinteiseen tapaan eli hapattamalla maitohappokäymisen avulla. Hapattaminen on yksi vanhimpia tapoja säilöä ruokaa.
Hapatetuissa tuotteissa ruuan ravintoarvo ja vitamiinit säilyvät, koska tuotetta ei kuumenneta missään valmistuksen vaiheessa. Valmistustavan ansiosta suolakurkut sisältävät elimistölle tärkeitä maitohappobakteereja ja herkullinen maku syntyy ilman etikkaa tai sokeria.
Kokeile suolakurkkua sellaisenaan zakuska-pöydässä tai lisää suolakurkkua stroganofiin, seljankaan tai perinteiseen olivier-salaattiin.
Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.
Erityisruokavaliot: sopii vegaaneille.
Säilytys: säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. Säilyy avattuna noin viikon. Valmistettu perinteiseen venäläiseen tapaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä.
Tuote valmistettu Puolassa.
Maahantuoja/Markkinoija: Euro-East Oy, Ilpoistentie 16 C, 20740 Turku