Gardena robottiruohonleikkuri Sileno Life 1500

GARDENA SILENO life 1500 on hiljainen, monipuolinen ja fiksu robottiruohonleikkuri enintään 1500 m2:n nurmialueelle.
Lue lisää »
1 349,00 €
Ei saatavilla
Saatavilla
Saatavilla 1-5 kpl
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Tuotenro:
10146306
EAN:
4078500060646
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:

GARDENA SILENO life 1500 on hiljainen, monipuolinen ja fiksu robottiruohonleikkuri enintään 1500 m2:n nurmialueelle.

Voit syöttää älypuhelimen avulla GARDENA Bluetooth® App -sovellukseen nurmikon koon, halutut leikkuupäivät ja aloitusajankohdan. GARDENA Bluetooth® -sovellus ohjaa sinua helposti asetusten luonnissa askel askeleelta. Leikkuri luo itsenäisesti leikkuuaikataulun ja on valmis ryhtymään töihin. Voit helposti ja kätevästi hallita leikkurin asetuksia jopa 10 metrin etäisyydellä leikkurista.

SILENO life -robottileikkurin työskentelyaika on optimaalinen, ja GARDENA Bluetooth® -sovelluksen aikatauluavustaja auttaa pitämään puutarhan aina siistinä.

SILENO life on 57 dB(A):n äänenvoimakkuudellaan yksi luokkansa hiljaisimmista robottiruohonleikkureista. Työskennellessään se ei häiritse sinua eikä naapureitasi. Edistyksellinen CorridorCut-toiminto varmistaa, että SILENO life leikkaa myös kapeat käytävät, joissa rajakaapelien välinen etäisyys on minimissään 60 cm, sekä umpikujat luotettavan tarkasti. SensorControl-toiminnon ansiosta robottiruohonleikkuri säätää leikkaamistiheyttä ruohon kasvun mukaan ja arvioi parhaat leikkuuajat.

SILENO life on kätevä puutarha-apulainen, joka tekee työtään joka säällä, satoi tai paistoi. Fiksu pakkassensori tunnistaa, kun lämpötila laskee lähelle nollaa, ja jättää leikkaamisen väliin nurmikon suojaamiseksi.

Rajakaapeli määrittää leikkuualueen joustavasti mutta luotettavasti - ja takaa, että robottileikkuri leikkaa vain halutulla alueella. Tämä robottiruohonleikkuri on erinomainen suunnistaja leikkaa kaikenmuotoiset nurmialueet niin yksinkertaisella kuin monimuotoisella pihalla, jonka jälkeen se palaa itsenäisesti takaisin latausasemaansa. Se hoitaa jopa 35 %:a kaltevat rinteet ongelmitta. Maahan asennettava rajakaapeli määrittää leikattavan alueen tarkasti, ja patentoitu hakukaapeli ohjaa robottileikkurin tehokkainta reittiä takaisin latausasemaan, myös kapeiden alueiden läpi.

SILENO life on lisäksi kätevä puhdistaa tarvittaessa puutarhaletkun avulla. Voit halutessasi käyttää leikkuria myös näytön ja näppäimistön avulla ilman Bluetooth®-yhteyttä.

Unohda työläs nurmikonleikkuu! Nurmikkosi on aina täydellisen kauniisti leikattu ja huoliteltu, kun valintasi on GARDENA SILENO.

Huom! Tuote saatavilla vain verkkokaupasta.
  • Takuu 24 kk
  • Käyttövoima Akkukäyttöinen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!