HHC Extra energy aktiivisille koirille 15 kg

42,90 €
2.86€ / Kilo
Saatavilla vain tavaratalonoutona
Tasapainoinen vehnätön koiran kuivaruoka
Lue lisää »
Saatavilla
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10144328
EAN:
6430076890436

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Nopeat ja monipuoliset toimitukset.

Aina edulliset hinnat.

Hau-Hau Champion Extra Energy on tasapainoinen vehnätön koiran kuivaruoka, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisten koirien tarpeisiin. Koiranruoan korkea rasva- ja proteiinipitoisuus tukee lihaksiston hyvinvointia sekä antaa maksimaalista suorituskykyä ja energiaa pitkäkestoiseenkin rasitukseen esimerkiksi metsästys-, urheilu- ja työkoirille.


Laadukkaat ja hyvin sulavat eläinperäiset proteiinit muodostavat rasvan ohella perustan koiran terveelliselle ravitsemukselle. Laadukas ja maistuva ruoka on jokakoiranoikeus, minkä vuoksi Hau-Hau Champion -koiranruoissa liha on ensimmäisenä ainesosaluettelossa ja sitä muihin ainesosiin verrattuna eniten. Aktiivinen, paljon liikkuva tai työtehtäviä suorittava koira tarvitsee lihaksistonsa ylläpitoon ja palautumiseen runsasproteiinista ravintoa. Tämä lihaisa kuivaruoka sisältää yli 40 % prosenttia kanaa, ja kuivaruoan sisältämästä proteiinista jopa 90 % on eläinperäistä proteiinia. Koira saa lihasta välttämättömiä aminohappoja, jotka ovat elimistölle tärkeitä rakennusaineita. Välttämättömät aminohapot muun muassa tukevat koiran immuunijärjestelmää, edistävät kudosten ja lihasten kehitystä sekä ylläpitävät koiran lihasmassaa.


Terve turkki ja iho sekä vahvat nivelet ovat tärkeä osa koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia, ja siksi hyvien rasvahappojen saanti on pyritty varmistamaan lisäämällä kuivaruokaan laadukasta lohiöljyä. Lohiöljyn sisältämät välttämättömät omega-rasvahapot tukevat nivelten terveyttä, voivat lievittää tulehduksia, tekevät hyvää koiran aivoille, hermostolle ja sydämelle sekä ravitsevat koiran turkkia ja ihoa. Myös koiranruoan sisältämä biotiini ja sinkki auttavat vahvistamaan sekä turkkia että kynsiä.


Ravinteet imeytyvät parhaiten hyvinvoivasta suolistosta, jonka toimintaa edistävät luonnolliset prebiootit, mannaanioligosakkaridit (MOS) ja frukto-oligosakkaridit (FOS). Prebiootit tukevat toimivaa ruoansulatusta ja hyvien suolistobakteerien kasvua sekä voivat vahvistaa vastustuskykyä. Jätösten hajua vähentää koiranruokaan lisätty jukkauute. Valmistuksessa käytetty orgaaninen seleeni ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina elimistössä suojaten soluja ja kudoksia hapettumiselta. Lisäksi E-vitamiini säilöö tuotteen luontaisesti, joten koiranruoissamme ei ole käytetty keinotekoisia säilöntäaineita.

  • Energiataso Korkeaenerginen
  • Koostumus Kananlihajauho 40 %, riisi 20 %, maissi 16 %, kananrasva 12 %, panimohiiva, juurikasmassa 3 %, lohiöljy 2 %, hydrolysoitu kananmaksa 2 %, hernejauho, mannaanioligosakkaridit 150 mg/kg, frukto-oligosakkaridit 100 mg/kg, jukkauute 100 mg/kg.
  • Ravintoaineet Valkuainen 32,0 %, rasva 21,0 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 7,5 %, kuitu 2,5 %, kalsium 1,7 %, fosfori 1,2 mg, natrium 0,25 %, omega-3-rasvahapot 0,25 %, omega-6-rasvahapot 2,6 %. Proteiinista eläinperäistä 90 %. Metabolinen energia: 4060 kcal/kg
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet