HHC kanaa ja riisiä pennuille ja emoille 15kg

42,90 €
2.86€ / Kilo
Ei saatavilla
Hau-Hau Champion Kanaa & riisiä pennuille ja emoille on erittäin laadukas ja lihapitoinen täysravinto, joka on suunniteltu kasvavan koiranpennun sekä tiineen ja imettävän emon erityistarpeisiin.
Lue lisää »
Tuotenro:
10144555
EAN:
6430076890481

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Nopeat ja monipuoliset toimitukset.

Aina edulliset hinnat.

Hau-Hau Champion Kanaa & riisiä pennuille ja emoille on erittäin laadukas ja lihapitoinen koiran kuivaruoka, joka on suunniteltu kasvavan koiranpennun sekä tiineen nartun ja imettävän emon erityistarpeisiin. Maistuva, terveellinen ruoka on jokakoiranoikeus pennusta aina seniori-ikään saakka. Tämä penturuoka sisältää kaikki koiranpentusi tarvitsemat ravintoaineet tasapainoisessa suhteessa ja auttaa emoa ravitsemaan pentujaan sekä tukemaan niiden kehitystä jo sikiövaiheesta lähtien.

Nartun oikeanlainen ruokinta tiineys- ja imetysaikana auttaa antamaan pennuille vahvan alun elämään. Tiine narttu, imettävä emo ja kasvava pentu tarvitsevat runsaasti energiaa, minkä vuoksi tässä kuivaruoassa on korkea proteiini- ja rasvapitoisuus. Vehnätön ja maissiton Hau-Hau Champion Kanaa & riisiä pennuille ja emoille -koiranruoka sisältää yli 60 % herkullista kanaa. Kananlihasta koiranpentusi saa välttämättömiä aminohappoja elimistön rakennusaineiksi ja tukemaan tervettä kasvua. Kalsiumin ja fosforin ihanteellinen suhde sekä huolellisesti optimoitu ravintoainekoostumus tukevat koiranpennun luuston normaalia kehitystä. Kuitujen ja hiilihydraattien lähteinä kuivaruoassa on huolellisesti kypsennettyä, luontaisesti gluteenitonta riisiä ja omenaa. Kuivaruoan nappulakoko on tavallista pienempi, jotta se sopii hyvin pennun pureskeltavaksi.

Pentu jaksaa leikkiä ja tutkia maailmaa, kun sillä on vahva sydän ja toimiva hermosto. Siksi tämä penturuoka sisältää lohiöljyä varmistamaan tärkeiden omega3- ja omega6-rasvahappojen saannin. Nämä välttämättömät rasvahapot tukevat muun muassa sydämen ja hermoston toimintaa, auttavat ylläpitämään hyväkuntoista turkkia ja ihoa sekä edistävät nivelten terveyttä. Turkkia ravitsevat myös lisätty sinkki ja biotiini, joka lisäksi auttaa vahvistamaan koiran kynsiä. Koiranpennun kehittyvä, herkkä suolisto hyötyy koiranruoan sisältämistä prebiooteista, mannaanioligosakkarideista (MOS) ja frukto-oligosakkarideista (FOS), jotka edesauttavat hyvien suolistobakteerien kasvua. Myös lisätyn jukkauutteen ravintokuidut tukevat toimivaa ruoansulatusta, ja jukkauute vähentää koiran ulosteiden hajua. Superfood-marja tyrni, pinaatti ja omena ovat luonnollisia vitamiinien, hivenaineiden ja antioksidanttien lähteitä. Myös kuivaruoan valmistuksessa käytetty orgaaninen seleeni ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina suojaten elimistön soluja hapettumiselta. Kuivaruoassa ei ole lainkaan keinotekoisia säilöntäaineita, sillä E-vitamiini säilöö ruoan luontaisesti, eikä se sisällä myöskään vehnää, soijaa, keinotekoisia maku- ja väriaineita tai geenimuunneltuja raaka-aineita.

Tarjoa maistuvaa, korkealaatuista Hau-Hau Champion Kanaa & riisiä pennuille ja emoille -täysravintoa nartulle tiineyden viimeisestä kolmanneksesta aina imetyksen loppuun saakka. Tämä maissiton koiranruoka sopii pentusi ravinnoksi yhden kuukauden ikäisestä alkaen noin vuoden vanhaksi asti, minkä jälkeen ruoan voi vaihtaa asteittain aikuisen koiran kuivaruokaan.

  • Ruokintasuositus Täysrehun voi tarjota sellaisenaan tai kostutettuna. Maistuvuuden lisäämiseksi voit sekoittaa kuivaruokaan Hau-Haun märkäruokia. Pidä aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Suositeltavan annostelun näet pakkauksessa olevasta ruokintataulukosta. Päivittäinen ravinnontarve riippuu mm. koiran koosta, iästä, aktiivisuudesta sekä vuodenajasta. Pitääksesi koiran hyvässä kunnossa, tarjoa sille tarpeeksi liikuntaa ja vältä liikaruokintaa.
  • Koostumus Kananlihajauho 30 %, riisi 21 %, dehydratoitu kana 15 %, kananrasva 9 %, hydrolysoitu kanaproteiini 5 %, kuivattu omena 5 %, herneproteiini, panimohiiva, lohiöljy 2 %, hydrolysoitu kananmaksa 2 %, kuivattu pinaatti 1 %, mannaanioligosakkaridit 180 mg/kg, frukto-oligosakkaridit 120 mg/kg, jukkauute 120 mg/kg, kuivattu tyrni 80 mg/kg.
  • Ravintoaineet Ravintoaineet: Valkuainen 30,0 %, rasva 19,0 %, kuitu 2,4 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 7,0 %, kalsium 1,6 %, fosfori 1,2 %, natrium 0,2 %, omega-3-rasvahapot 0,35 %, omega-6-rasvahapot 2,7 %. Proteiinista eläinperäistä 85 %.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet