HHC Lohta ja riisiä aikuisille koirille 2 kg

7,49 €
3.75€ / Kilo
Ei saatavilla
Tuotenro:
10123430
EAN:
6430062461695

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Nopeat ja monipuoliset toimitukset.

Aina edulliset hinnat.

Hau-Hau Champion Lohta ja riisiä on vehnätön ja maistuva täysravinto kaiken kokoisille aikuisille koirille. Reseptin korkealaatuinen lohi on helposti sulavaa ja maistuvaa, ja se sopii usein myös herkkävatsaisille koirille. Kuivaruoan korkea omega-3-pitoisuus tukee koiran turkin ja ihon hyvinvointia sekä verenkiertoelimistön ja hermoston toimintaa. Laadukkaat ja hyvin sulavat eläinperäiset proteiinit ovat rasvan ohella koiran terveellisen ravitsemuksen perusta, minkä vuoksi lohi löytyy ensimmäisenä ainesosaluettelossamme. Lohen sisältämät välttämättömät aminohapot ovat elimistön tärkeitä rakennusaineita, jotka tukevat koiran immuunijärjestelmää sekä edistävät kudosten ja lihasten kehitystä. Huolellisesti kypsennetyt riisi ja maissi ovat nopeasti ja helposti sulavia energian sekä ravintokuidun lähteitä, jotka tukevat suoliston normaalia toimintaa. Suoliston terveydelle tärkeät prebiootit, mannaanioligosakkaridit (MOS) ja frukto-oligosakkaridit (FOS) edistävät hyvien suolistobakteerien kasvua ja tukevat koiran kokonaisvaltaista hyvinvointia. Täysravintoon lisätty jukkauute vähentää jätösten hajua. Valmistuksessa käytetty orgaaninen seleeni ja E-vitamiini toimivat antioksidantteina elimistössä suojaten soluja ja kudoksia hapettumiselta. Lisäksi E-vitamiini säilöö tuotteen luontaisesti, joten kuivaruoassa ei ole käytetty keinotekoisia säilöntäaineita. Ensiluokkaisen laadun takeena on huippuluokan tuotekehitys sekä vuosikymmenten kokemus.
  • Ruokintasuositus Täysrehun voi tarjota sellaisenaan tai kostutettuna. Maistuvuuden lisäämiseksi voit sekoittaa kuivaruokaan Hau-Haun märkäruokia. Pidä aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Suositeltavan annostelun näet pakkauksessa olevasta ruokintataulukosta. Päivittäinen ravinnontarve riippuu mm. koiran koosta, iästä, aktiivisuudesta sekä vuodenajasta. Pitääksesi koiran hyvässä kunnossa, tarjoa sille tarpeeksi liikuntaa ja vältä liikaruokintaa.
  • Koostumus Lohijauho 26 %, maissi 26 %, riisi 14 %, hydrolysoitu lohiproteiini 10 %, kananrasva 8 %, kuivattu omena 6 %, panimohiiva, hydrolysoitu kananmaksa 2 %, lohiöljy 2 %, hernejauho, mannaanioligosakkaridit 150 mg/kg, frukto-oligosakkaridit 100 mg/kg jukkauute, 100 mg/kg, kuivattu tyrni (70 mg/kg).
  • Ravintoaineet Valkuainen 24,0 %, rasva 14,0 %, kosteus 10,0 %, hehkutusjäännös 5,0 %, kuitu 2,0 %, kalsium 1,0 %, fosfori 0,8 %, natrium 0,4 %, omega-3-rasvahapot 0,5 %, omega-6-rasvahapot 1,7 %. Proteiinista eläinperäistä 70 %. Metabolinen energia: 3820 kcal/kg.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet