Karin havupuu-uutejuoma 600ml

5,90 €
9.83€ / Litra
Saatavilla verkkokaupasta 619 kpl
Saatavilla
Saatavilla 1-5 kpl
Ei saatavilla
  • Tilaa ja nouda myymälästä.
  • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
  • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10128467
EAN:
6418419095069

Karin Havupuu-uutejuoman valmistaminen on alusta loppuun asti luonnonmukaista. Juoman raaka-aineet hankitaan tarkkaan valvotuista länsisuomalaisista luomumetsistä hellävaraisesti ilman suuria metsäkoneita.

Havupuu-uutejuoman raaka-ainelista on lyhyt: valmistamiseen käytetään vain lähdevettä ja nuoren männyn kuorta ja nilaa.

Kuori ja nila irrotetaan huolellisesti puun pinnasta varta vasten suunnitellulla laitteella. Jotta kaikki ravinteet saadaan varmasti talteen, juoman uuttamisprosessi on tarkkaan määritelty uuttamisaikaa ja -lämpötilaa myöten.

Karin Havupuu-uutejuoman resepti perustuu ikivanhaan suomalaiseen perinnetietoon, mutta valmistuksessa on huomioitu myös uusimmat tieteelliset tutkimukset.

Kemiallisia liuotusaineita ei käytetä, eikä tuotteeseen lisätä säilöntäaineita. Säilyvyyden varmistamiseksi juoma pastöroidaan ja pullotetaan kuumana. Elintarvikemuovista valmistettu pullo mahdollistaa pullon täyttämisen aivan piripintaan asti, jolloin pulloon saadaan bakteereilta suojaava tyhjiö. Myös juoman sisältämät fenoliset yhdisteet toimivat luonnon omina säilöntäaineina.

Männyn kuori ja nila sisältävät luontaisesti monia fenolisia yhdisteitä, jotka suojaavat kasvia muun muassa liialliselta UV-säteilyltä, tuhohyönteisiltä, viruksilta ja bakteereilta. Fenoliset yhdisteet vaikuttavat myös kasvin makuun, väriin ja säilyvyyteen.

Näitä terveyttä edistäviä fenolisia yhdisteitä – kuten resveratrolia, katekiinia ja muita flavonoideja – on runsaasti myös Karin Havupuu-uutejuomassa.

Turun yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan fenolisten yhdisteiden yhteenlaskettu määrä Havupuu-uutejuomassa onkin merkittävä – peräti 489 mikrogrammaa millilitraa kohden.

Ravintorenkaalla on pitkät perinteet tämän kauniin punaisen ja raikkaan Karin havupuu-uutejuoman valmistuksesta. Juomaa on valmistettu Siikaisten kunnassa jo yli 40 vuoden ajan.

  • Vaaralausekkeet Ei käytössä

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!