Kesätöihin Puuiloon!

Etsimme reippaita kesätyöntekijöitä Forssan Puuiloon! Hakuaika päättyy 25. helmikuuta 2024. Muiden Puuilo-tavaratalojen osalta hakuaika kesätöihin on päättynyt. Voit tutustua kaikkiin avoimiin työpaikkoihin täällä.

Tärkein sesonkimme lähestyy vauhdilla ja etsimme nyt innokkaita ja ahkeria kesätyöntekijöitä mahdollistamaan sesonkimme onnistumisen! Puuilo palkkaa tänäkin vuonna yli 200 kesätyöntekijää. Hakeaksesi meille kesätöihin sinun tulee olla täyttänyt 17 vuotta tai täyttää vuoden 2024 aikana 17 vuotta. Meille on tärkeää, että kaikilla on peruskoulu suoritettuna, ettei työnteko häiritse tärkeitä perusopintoja.

Yksi Suomen innostavimmista työpaikoista

Puuilo on valittu yhdeksi vuoden 2023 innostavimmista työpaikoista henkilöstötutkimuksen korkean pistemäärän ansiosta. Liity mukaan innostavaan joukkoomme!

Kesätöissä monipuolisissa työtehtävissä

Videolla perehdyttäjämme Jonna kertoo, minkälaista on olla kesätöissä Puuilossa.

Kesätöissä monipuolisissa työtehtävissä

Videolla perehdyttäjämme Jonna kertoo, minkälaista on olla kesätöissä Puuilossa.

Testaa, sovitko kesätyöntekijäksi Puuiloon

Testaa oheista bottia ja selvitä, sopisitko kesätyöntekijäksi Puuiloon! Botista saat myös vastaukset yleisimpiin kesätyönhakuun liittyviin kysymyksiin.

Pitkä kesätyömahdollisuus

Puuilo tarjoaa poikkeuksellisen pitkän kesätyömahdollisuuden, joka alkaa jo maalis-huhtikuussa ja kestää syyskyyn loppuun asti. Kesätyö alkaa kattavalla perehdytyksellä, jonka ansiosta osaamisesi on omiaan palvelemaan asiakkaita toukokuussa kun tärkein sesonkimme alkaa. Meillä saat arvokasta työkokemusta, joka helpottaa työllistymistäsi tulevaisuudessa. Meillä panostetaan erityisesti perehdytykseen, jotta voit suoriutua työtehtävistäsi varmasti ja itsenäisesti. Saat myös koko myymälätiimin tuen oppimisen matkalla.

Työtehtäviä ovat muun muassa kassatyöskentely, hyllytys, asiakaspalvelu, nestekaasun vaihdot ja yleisen siisteyden ylläpito.

Viikottainen työaika on pääsääntöisesti noin 15-25 h.

Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelu

Tarjoamme myös Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelupaikkoja 14-17 -vuotiaille hakijoille. Kahden viikon mittainen Tutustu ja tienaa -harjoittelu mahdollistaa kesätyökokemuksen nuorille. Harjoittelu on suunnattu 14–17-vuotiaille, joilla ei ole vielä aikaisempaa työkokemusta kaupan alalta. Tutustu ja tienaa-harjoittelu on Kaupan liiton ja PAM:in tukema kesäharjoitteluohjelma. Kesäharjoittelun tavoitteena on tukea nuorten mahdollisuuksia tutustua työelämään sekä tarjota arvokasta työkokemusta. Tutustu ja tienaa -kesäharjoittelun hakuaika on 4.3.-24.3.2024.

"Kesätyö Puuilossa oli paras työkokemus, mitä mulla on koskaan ollut!"

Katso videoilta kesätyöntekijöiden kokemuksia Puuilosta!

Monipuolinen työnkuva

Kesätyöntekijänä pääset työskentelemään kassalla, myymälässä, varastossa ja piha-alueilla monipuolisissa kaupan myyjän tehtävissä. Työntehtäviä ovat muun muassa kassatyöskentely, hyllytys, asiakaspalvelu, kaasun vaihdot ja yleisen siisteyden ylläpito. Meillä jokainen päivä on erilainen ja täynnä yllätyksiä sekä mahdollisuuksia oppia uutta.

Laaja valikoima

Puuilosta löydät myös todella laajan valikoiman, joka varmasti yllättää joka päivä. Useat osastot mahdollistavat myös työskentelyn joka paikassa eikä ole pelkoa yhdelle osastolle jämähtämisestä.

Kattava perehdytys

Saat myös kattavan perehdytyksen, jotta koet todella olevasi valmis, kun vakituinen henkilökunta jää lomille. Saat koko myymälätiimin tuen oppimisen matkalla. Meillä Puuilossa ei edellytetä täysi-ikäisyyttä. Meille on kuitenkin tärkeää, että kaikilla on peruskoulu suoritettuna, ettei työnteko häiritse tärkeitä perusopintoja.

 

Hakeminen

Kesätyötä voi hakea sunnuntaihin 6. helmikuuta asti oheisesta linkistä.

Hae mukaan vähän erilaiseen kesätyöpaikkaan – Puuiloon!

Usein kysytyt kysymykset

Lorem ipsum dolor est

Lorem ipsum dolor est

Lorem ipsum dolor est

Lorem ipsum dolor est

Ajankohtaiset tuotteet