34 myymälää ympäri Suomen! Katso lähin Puuilo

Kesätöihin Puuiloon

Hae kesätöihin Suomen kannattavimpaan kaupan alan yritykseen, jossa työlläsi on merkitystä. Omalla työlläsi mahdollistat asiakkaille onnistuneet DIY-projektit ja varmistat, että he saavat etsimänsä tuotteet heti mukaansa.

Mahdollisuus pitkään kesätyöhön

Puuilo tarjoaa poikkeuksellisen pitkän kesätyömahdollisuuden, joka alkaa jo maalis-huhtikuussa osa-aikaisesti iltaisin ja viikonloppuisin kattavan perehdytyksen merkeissä. Lomien alkaessa sinulla on edessä enemmän viikkotyötunteja ja suoriudut työtehtävistä kuin konkari erinomaisen perehdytyksen ansiosta. Kesätyöt jatkuvat syyskuulle asti. Saat arvokasta työkokemusta, joka helpottaa työllistymistäsi tulevaisuudessa.

Monipuolinen työnkuva

Kesätyöntekijänä pääset työskentelemään kassalla, myymälässä, varastossa ja piha-alueilla monipuolisissa kaupan myyjän tehtävissä. Työntehtäviä ovat muun muassa kassatyöskentely, hyllytys, asiakaspalvelu, kaasun vaihdot ja yleisen siisteyden ylläpito. Meillä jokainen päivä on erilainen ja täynnä yllätyksiä sekä mahdollisuuksia oppia uutta.

Laaja valikoima

Puuilosta löydät myös todella laajan valikoiman, joka varmasti yllättää joka päivä. Useat osastot mahdollistavat myös työskentelyn joka paikassa eikä ole pelkoa yhdelle osastolle jämähtämisestä.

Kattava perehdytys

Saat myös kattavan perehdytyksen, jotta koet todella olevasi valmis, kun vakituinen henkilökunta jää lomille. Saat koko myymälätiimin tuen oppimisen matkalla. Meillä Puuilossa ei edellytetä täysi-ikäisyyttä. Meille on kuitenkin tärkeää, että kaikilla on peruskoulu suoritettuna, ettei työnteko häiritse tärkeitä perusopintoja.

 

Hakeminen

Kesätyötä voi hakea sunnuntaihin 6. helmikuuta asti oheisesta linkistä.

Hae mukaan vähän erilaiseen kesätyöpaikkaan – Puuiloon!

Usein kysytyt kysymykset

Lorem ipsum dolor est

Lorem ipsum dolor est

Lorem ipsum dolor est

Lorem ipsum dolor est

Toggle Nav