Toimitus 0 € yli 100 € tilauksiin! Ehtoja sovelletaan.

Puuilon toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Puuilon asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuuden varmistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Työntekijämme käyttävät tavaratalossa työskennellessään maskia, eivätkä tule kipeänä töihin. Toivomme luonnollisesti myös asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme vastuullista suhtautumista sekä THL:n ohjeistusten noudattamista viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Puuilo seuraa jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja muutamme tarvittaessa omaa toimintaamme niiden pohjalta.

Asiointi Puuilo-myymälöissä

Kaikki Puuilon myymälät ovat auki normaalisti

ma-pe 8-20
la 9-18
su 10-18

Toivomme asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme vastuullista suhtautumista vallitsevassa tilanteessa ja asiointia kanssamme viranomaisohjeita noudattaen. Muista siis hyvä käsihygienia, maskin käyttö sekä riittävä turvaväli muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Muista siis käsien pesu tai käsien desinfiointi ennen ja jälkeen myymälässä asioinnin. Asioithan myymälässämme vain täysin oireettomana. Pidäthän vähintään kahden metrin välimatkan muihin ihmisiin myös kassajonossa. Toivomme myös, että myymälöissä vältetään tuotteiden ja muiden pintojen tarpeetonta koskettelua, sekä suositaan mahdollisuuksien mukaan korttimaksamista ja lähimaksua.

Koko valikoima myös verkkokaupassa!

Puuilon verkkokaupasta voit tilata ostokset kätevästi suoraan kotiovelle, Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai noutotilauksena Puuilo-myymälään. Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja tavarantoimitukset toimivat normaalisti. Verkkokaupastamme voit tilata myös yrityksenne laskuun valitsemalla maksutavaksi Svea Yrityslaskun. Erillistä hakemusta ei tarvita. Voit lukea lisää Svea Yrityslaskusta täältä.

Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten

Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.

Yleistä koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietoa viruksesta:

  • Virus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa.
  • Virus voi säilyä pinnoilla ja tartunta on mahdollinen myös kosketustartuntana käsien kautta sairastuneen henkilön ysköksistä saastuneiden materiaalien tai pintojen kautta. Tätä ei kuitenkaan pidetä tärkeimpänä tartuntareittinä.
  • Arkielämässä omaa tartuntariskiään voi alentaa huolehtimalla käsihygieniasta.
  • Itämisaika, eli aika altistumisesta ensioireiden alkuun, on arvion mukaan noin 1-12 päivää, keskimäärin noin 5-6 päivää. Leviämisen tehokkuutta eikä tartuttavuusaikaa vielä tunneta tarkasti.
  • Sairastuneiden oireita ovat olleet muun muassa kuume, yskä ja hengenahdistus.
Toggle Nav