Koronavirus

Koronavirus

Puuilon toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Puuilo kantaa vastuuta viruksen leviämisen estämiseksi. Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja ohjaamme omaa toimintaamme niiden pohjalta.
 
Olemme ottaneet käyttöön varotoimia, joiden tavoitteena on estää viruksen leviäminen. Haluamme minimoida tartuntojen määrän asiakkaidemme ja henkilöstömme keskuudessa sekä pitää myymälöidemme toiminnan mahdollisimman häiriöttömänä.
 
 

Asiointi Puuilo-myymälöissä

Olet edelleen tervetullut asioimaan myymälöissämme! Pyrimme pitämään tuotevalikoimamme kattavana ja huolehtimaan parhaan kykymme mukaan siitä, että löydät meiltä kaiken tarvitsemasi.
 
Olemme avoinna normaalien aukioloaikojemme mukaisesti:
 
ma-pe 8-20
la 9-18
su 10-18
 
Toivomme luonnollisesti myös asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme vastuullista suhtautumista virustilanteeseen ja asiointia kanssamme viranomaisten hygieniaohjeita noudattaen. Paras keino ehkäistä viruksen leviämistä on edelleen hyvä käsihygienia. Muista siis käsien pesu tai käsien desinfiointi ennen ja jälkeen myymälässä asioinnin. Asioithan myymälässämme vain täysin oireettomana.
 
Pidä metrin välimatka muihin ihmisiin myös kassajonossa ehkäistäksesi virustartuntoja. Muista myös hyvä yskimishygienia. Ethän pahastu, jos emme kättele, ja astumme askeleen kauemmas, jos sinua aivastuttaa tai jos yskit.
 
Vältä tuotteiden ja muiden pintojen tarpeetonta koskettelua.
 
Suosi mahdollisuuksien mukaan korttimaksamista ja lähimaksua.
 
 

Koko valikoima myös verkkokaupassa!

Puuilon verkkokaupasta voit tilata ostokset kätevästi suoraan kotiovelle, Postin tai Matkahuollon noutopisteeseen tai noutotilauksena Puuilo-myymälään. Verkkokauppamme palvelee 24/7 ja tarvarantoimitukset toimivat edelleen normaaliin tapaan.
 
Verkkokaupastamme voit tilata myös yrityksenne laskuun valitsemalla maksutavaksi Svea Yrityslaskun. Erillistä hakemusta ei tarvita. Voit lukea lisää Svea Yrityslaskusta täältä.
 
 

Asiakaspalvelumme on täällä sinua varten

Asiakaspalvelumme palvelee edelleen normaalisti. Katso asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.
 
 

Yleistä koronaviruksesta

Olemme koonneet tähän Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tietoa viruksesta:
  • Virus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa.
  • Virus voi säilyä pinnoilla ja tartunta on mahdollinen myös kosketustartuntana käsien kautta sairastuneen henkilön ysköksistä saastuneiden materiaalien tai pintojen kautta. Tätä ei kuitenkaan pidetä tärkeimpänä tartuntareittinä.
  • Arkielämässä omaa tartuntariskiään voi alentaa huolehtimalla käsihygieniasta.
  • Itämisaika, eli aika altistumisesta ensioireiden alkuun, on arvion mukaan noin 1-12 päivää, keskimäärin noin 5-6 päivää. Leviämisen tehokkuutta eikä tartuttavuusaikaa vielä tunneta tarkasti.
  • Sairastuneiden oireita ovat olleet muun muassa kuume, yskä ja hengenahdistus.