Toimistotarvikkeet

Kotona, koulussa ja työpaikalla riittää paljon muistettavia, organisoitavia ja puuhailtavia askareita. Esimerkiksi erilaisten muistilistojen ja aikataulujen tekeminen on olennainen osa arkea monille meistä. Onpa kyseessä kirjoittaminen, askarteleminen, maalaaminen tai toimiston järjestyksen ylläpitäminen, erilaiset toimistotarvikkeet ovat erittäin tarpeellisia monissa arjen tilanteissa. Kun olet varautunut tarvitsemillasi toimistotarvikkeilla ja täyttänyt kirjoituspöydän laatikkosi tai kaappisi monipuolisesti, varmistut siitä, että tarvitsemasi toimistotarvikkeet ovat aina helposti saatavilla käyttötarpeen tullessa kohdalle.

Toimistotarvikkeet moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin

Toimistotarvikkeet muodostavat varsin mittavan tuotekategorian. Suosituimpiin toimistotarvikkeisiin lukeutuu esimerkiksi kopiopaperi, joka käy yhtä hyvin niin kopiointiin kuin tulostamiseen. Kopiopaperia voi hankkia kätevästi kerralla riittoisan kokoisissa pakkauksissa. Ja kun tarpeen on kirjoittaa ja postittaa kirjeitä tai kortteja perinteisen kirjepostin muodossa, niin kirjekuori kuin kynät ovat välttämättömiä toimistotarvikkeita. Erikokoisia kirjekuoria on aina hyvä löytyä pöytälaatikosta niin kotoa kuin toimistostakin. Yleisiä toimistotarvikkeita ovat myös mapit ja erilaiset kansiot, joissa asiakirjat ja muut tärkeät paperit pysyvät hyvässä järjestyksessä.

Askartelutarvikkeet puolestaan varmistavat viihtyisiä hetkiä perheen pienimmille. Esimerkiksi värityskirja on yksinkertainen, mutta erinomaisen viihdyttävä ajanviete, jonka parissa lapsi saa kulumaan tovin jos toisenkin. Väritetyn värityskirjan sivuja on jälkeenpäin ilo katsella ja esitellä muille perheenjäsenille. Erilaiset puuhakirjat ja tarrakirjat tarjoavat nekin mieluisaa ajanvietettä lapsille niin kotona kuin automatkoillakin. Myös korttipohjat ja kartongit lukeutuvat askartelutarvikkeisiin. Sekä aikuiset että lapset voivat askarrella kauniita onnittelukortteja joko kätevistä, valmiista korttipohjista tai suuremmista kartongeista. Maalauspohjat ja akryylivärit puolestaan sopivat mainiosti koko perheen taiteilutuokioihin.

Varustaudu kodin, opintojen tai töiden askareisiin hankkimalla toimistotarvikkeet Puuilon monipuolisesta valikoimasta. Samalla kertaa voit varustaa työpaikkasi tai kotitoimistosi myös puhelintarvikkeilla, joita löydät meiltä moniin matkapuhelimiin sopivina malleina. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi toimistotuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan kunkin tuotteen tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa edullisille ja onnistuneille ostoksille joko ympäri vuorokauden palvelevaan verkkokauppaamme tai myymälöihimme, joita löytyy yli 30 ympäri Suomen! 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet