Toimitus 0 € yli 100 € tilauksille! Lue lisää

Kramfors ionix 600 otsonaattori

199,00 €
Saatavilla verkkokaupasta 16 kpl
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10129079
EAN:
6438212056333
Saatavilla
Saatavilla rajoitetusti
Ei saatavilla
 • Tilaa ja nouda myymälästä.
 • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
 • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:

Laadukas otsonointilaite hajujen poistoon. Laite neutraloi tehokkaasti hajuja ja myös poistaa ilmasta homeitiöitä ja allergeeneja. Otsonaattoria voi käyttää monenlaisissa tiloissa mm. kotona, toimistoissa ja hallitiloissa.

Otsonoinnin aikana tilassa ei saa olla ihmisiä tai eläimiä. Elintarvikkeet on suojattava ilmatiiviisti. Otsonoinnin jälkeen tila on tuuletettava huolellisesti usean tunnin ajan. 

Lue ohjekirja huolellisesti ennen käyttöä! Otsoni on hengitettynä myrkyllinen kaasu. 

 • JÄNNITE: 230V/50Hz
 • TEHO: 55W
 • TUULETTIMEN TEHO: 110CFM
 • 03 TUOTTO: 90mg/h -> 1400mg/h
 • KÄYTTÖPINTA-ALA: max.275-300m2

MUUTA:1x O3 KENNO, 1x ESI FILTTERI. 1x UV Valo, Ajastus 12h max, Pieni kompakti koko, Pieni virrankulutus, Erittäin pieni käyttömelu, Säädettävä tuulettimen nopeus, Tukeva metallirunko

YLEISTÄ OTSONOINNISTA, LUE ENNEN KÄYTTÖÄ TAI OTSONAATTORIN OSTOA! 
Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheittutajia, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin tai kalman hajua. Poistaa erittäin tehokkaasti myös ummehtuneisuudesta johtuvat hajut. Voidaan käyttää veneessä, autoissa, asunnoissa, asuntovaunuissa kun sitä käytettään oikein ja ohjeiden mukaan. Otsonoinnista ei jää mitään kemikaali jäämiä ja se sisältää vain happea.  Rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja otsonoinnilla ei kyetä poistamaan vaan kosteusvaurion tai muun syyn vuoksi pilaantuneet materiaalit on aina uusittava. Tilat kannattaa kuitenkin otsonoida sen jälkeen kun kaikki vaihdettavat materiaalit on poistettu. Huoneiston pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja homeitiöt saadaan näin eliminoitua. Mikäli asunnossa on hajuhaitta, kannattaa otsonointi ehdottomasti tehdä asukkaiden vaihtuessa, kun asunto on tyhjillään.  Pinnat ovat tällöin avoimina, eivätkä asunnon hajut pääse tarttumaan uuden asukkaan tavaroihin.  Otsoni tehoaa eloperäisiin, mutta ei epäorgaanisten yhdisteiden hajuihin. Mm. maalit, liuottimet ja parfyymit voivat sisältää ainesosia, joiden jättämiä hajuja ei saada poistettua otsonin avulla. Otsoni saattaa myös reagoida joidenkin kemikaalien kanssa muodostaen uusia yhdisteitä. Otsoni ja käsittelyn aikana mahdollisesti syntyneet yhdisteet on aina tuuletettava kunnollisesti pois, ennen kuin tila otetaan käyttöön. Pehmeät materiaalit imevät otsonia, jonka vuoksi tilassa on jälkihajua käsittelyn jälkeen, vaikka otsoni olisi tuuletettu täysin pois. Sen vuoksi mm. pehmeät vuodevaatteet on hyvä peittää tai siirtää muualle käsittelyn ajaksi, ellei niitä ole tarvetta otsonoida. Otsoni häviää itsestäänkin nopeasti, sillä sen puoliintumisaika on normaalissa huonelämpötilassa vain 20-30 minuuttia. Yleensä tilassa voikin alkaa oleskelemaan melko pian sen jälkeen kun otsoni on tuuletettu sieltä kokonaan pois, edellyttäen kuitenkin, että tilassa on toimiva ilmanvaihto. Varmuuden vuoksi on silti suositeltavaa pitää 1 vrk varoaika, ennen kuin tilat otetaan käyttöön. Astmaatikkojen ja muiden hengityselinsairaiden ja herkistyneiden ihmisten on syytä olla erityisen varovaisia. Muista, että otsonoitaessa ei tilassa saa olla ihmisiä tai eläimiä.
KRAMFORS IONIX 600 OZONATOR
Otsonaattori UV valo filtterillä joka poistaa ei halutut hajut. Yksinkertaisesti aseta otzonaattori tilaan josta haluat hajut poistaa, sulje tila ettei ilma pääse vaihtumaan. Ole huolellinen, esim. kerrostaloissa ettei otsooni pääse mistään raoista esim. käytävään. Laita laite päälle ja se poistaa ei halutut hajut 03 kaasun avulla. 
 • Työkalutyyppi Otsonaattori
 • Takuu 12 kk
 • Takuuviesti 12 kk takuu laitteelle, ei koske poltinta.
 • Käyttövoima Verkkovirta
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav