Lip-Lap Pikkulikka pylväslaituri 5 m

1 895,00 € / kpl
kpl
Saatavilla verkkokaupasta
Toimitusaika:
Toimitusmyynti 2-4 viikkoa
Tuotenro:
10148224
EAN:
6438284162383
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:
 • Toimitusmyynti: Toimitusmyyntituote tilataan tuotteen toimittajalta ja toimitetaan asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen.
 • Toimitusmyyntituotteen toimitusaika on nähtävissä tuotesivulla ja rahdin hinta nähtävissä verkkokaupan kassalla ennen maksua.
 • Toimitusmyyntituotetta ei ole saatavilla tavarataloissa tai suoraan verkkokaupan varastolta.

Lip-Lap Pikkulikka 5 m on perinteinen T-mallinen pylväslaituri, joka soveltuu tukevana ja turvallisena laiturina erinomaisesti uintilaituriksi. Pikkulikka on ollut yksi suosituimpia malleja pienen koon pylväslaitureistamme! Tuulisiin rantoihin pylväslaiturit ovat fiksu valinta. Pylväslaituri säädetään tarpeeksi ylös vedenpinnasta niin, että aallot pääsevät pyyhkimään laiturin alitse. Tällöin se seisoo tukevasti paikallaan ja siten sopii tuulisempiin rantoihin huomattavasti paremmin kuin perinteiset kelluvat ponttonilaiturit, jotka eivät kestä rankkoja tuuliolosuhteita.

Säädettävän nostomekanismin ansiosta pylväslaiturin korkeutta on helppo nostaa ja laskea vedenpinnan vaihtelun mukaan. Laiturin pylväät tukeutuvat pohjaan nivelöityjen pohjatassujen avulla, mikä tekee laiturista turvallisen ja vakaan myös tuulisissa paikoissa. Suurikokoinen pohjatassu mukautuu erityyppisiin, vähän pehmeämpiinkin pohjiin, eikä sitä tarvitse kiinnittää tai juntata paikoilleen. Pylväslaituri ei tarvitse erillistä ankkurointia kuten kelluvat laiturit. Laiturin korkeutta säädetään kammen avulla ja jokaisessa pylväässä on oma sisäänrakennettu nostomekanismi. Nostomekanismi perustuu pylväsprofiilin sisällä olevaan, hahlossa liikkuvaan ketjunostimeen. Kaikki osat meriveden kestävää alumiinia, kuumasinkittyä tai ruostumatonta terästä. Huomaathan, että yhden pylväsparin vuoksi laituri pitää säätää aina vaakatasoon vedenpintaan nähden.

Maksimi vesisyvyys pylväslaiturille on noin kaksi metriä. Nyrkkisääntö pylvään pituutta valittaessa: Arvioi vesisyvyys korkean veden aikaan ja lisää 0,5 metriä. Pylväitä löytyy eri mittaisina. (1,0 m / 1,5 m / 2,0 m / 2,5 m). Pylväspituudet valittavissa vesisyvyyden mukaan ilman lisäkustannuksia.

Kuljetuksen helpottamiseksi laiturin puuosat toimitetaan kahtena elementtinä, siltaosa ja päätylevennys, jotka liitetään toisiinsa mukana tulevilla kiinnitystarvikkeilla. Laituria voidaan pidentää erikseen myytävillä 5 m pitkillä jatkeilla. Kuvien mallit saattavat olla sävytettyjä tai lisävarusteltuja.

 • Kokonaispituus: 476 cm (silta 360 cm ja päätylevennys 116 cm)
 • Silta: leveys 84 cm ja pituus 360 cm
 • Päätylevennys: leveys 204 cm ja pituus 116 cm

 • Pylväsmekanismi: Lip-Lap laituripylväät

 • Paino: n. 155 kg
 • Pinta-ala 5,4 m2

 • Puurunko A-luokan painekyllästettyä 38 x 150 ja 38 x 75 mm sahattua mäntyä, laatuluokka V
 • Puukansi AB-luokan painekyllästettyä 21 x 95 mm höylättyä mäntyä
  Nostin ruostumatonta terästä
 • Pylväät ja kiristimet merivedenkestävää alumiinia.
 • Takuu 60 kk
 • Takuuviesti Ei koske jäiden tai muiden luonnonolojen aiheuttamia vahinkoja.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!