Valaistus

Huolella harkittu valaistus varmistaa oikeanlaisen valon saannin toimivasti ja luotettavasti erilaisissa ympäristöissä – olipa kyseessä sitten kodin sisä- tai ulkotilojen valaiseminen. Lisäksi valaistuksella voidaan saada miellyttävää tunnelmaa kotiin, mikä lisää kodin viihtyvyyttä huomattavasti. Valaistus suunnitellaan tänä päivänä yleensä energiatehokkuus huomioon ottaen, ja valitsemalla sekä sisätiloihin että ulos asennettaviin valaisimiin energiatehokkaita lamppuja asuinkiinteistössä voidaan saavuttaa huomattaviakin säästöjä sähkölaskuissa. 
  
Led-valaisin on ympäristön huomioiva valaistusratkaisu, ja led-valaistus voi säästää energiaa parhaimmillaan jopa 85 prosenttia ja sitä kautta pienentää sähkölaskua huomattavasti. Lisäksi led-valaisin mahdollistaa samalla myös yksilöllisen valaistuksen suunnittelun. Esimerkiksi Airam led-valaisin on tehokas, mutta samalla energiapihi valaistusratkaisu, joka on aina laadukas hankinta. Suosittuja led-valaistusratkaisuja ovat nykyisin erilaiset led-alasvalot eli uppoasennettavat valot, joilla saa luotua kätevästi viihtyisää tunnelmaa vaikkapa kodin käytäville, eteiseen tai olohuoneeseen. Myös uppo- tai pinta-asennettava paneelivalaisin on kätevä ratkaisu tuomaan tarvittavaa valoa kodin eri huoneisiin. 
  
Kun kyse on kodin sisätiloista, valaistus näyttelee merkittävää roolia sisustuksessa ja tunnelman luomisessa. Kattovalaisimet ja seinävalot valitaan tuomaan kotiin joko riittävän voimakasta tai vaihtoehtoisesti tunnelmaa korostavaa valaistusta, ja tehokas yleisvalaisin antaa hyvän perustan toimivaan valaistukseen tilassa kuin tilassa. Erilaisilla pöytävalaisimilla puolestaan voidaan luoda niin kohdistettua valoa työpöydälle kuin erityistä tunnelmaa vaikkapa olohuoneen nurkkaan.  
  
Työvalo tai valonheitin on järkiratkaisu erilaisiin puuhiin ja askareisiin niin pihalla kuin kotiverstaassa. Pihavalaisin puolestaan pitää pihapiirin optimaalisesti valaistuna ja riittävää valoa tarjoava ulkovalaisin myös toivottaa mukavasti tervetulleeksi kotiin iltojen hämärtyessä. Kun kyseessä ovat ulkovalot, seiniin asennettavien valaisimien lisäksi pihaa voi valaista myös valitsemalla valaisun lähteeksi sekä laajan valaisukentän tarjoava että miellyttävää tunnelmaa tuova pylväsvalaisin.  
  
Puuilon valikoimasta löydät valaisimet mahtavana valikoimana. Voit joko tilata tarjoamamme sisä- ja ulkovalot verkkokaupastamme tai ostaa ne jostakin yli 30 myymälästämme. Tervetuloa tutustumaan helppokäyttöisellä sivustollamme tarvitsemiesi valaisimien ja valaistustarvikkeiden tarkkoihin tuotekuvauksiin. Upealla tuotevalikoimallamme tarjoamme kotiisi laadukkaan ja toimivan valaistuksen!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet