Palram Canopia Sierra terassikatos 2,3x2,3m harmaa/kirkas

Terassikatos mahdollistaa takapihan mukavan käytön ympäri vuoden. Siisti ulkonäkö ja moderni muotoilu. Käyttäjäystävällinen ja turvallinen DIY-kokoonpanorakenne. Terassikatos ei vaadi huoltoa, se on erinomaisen kestävä materiaaliensa ansiosta. valmistettu 100% kierrätettävistä materiaaleista.
Lue lisää »
590,00 € / kpl
kpl
Saatavilla verkkokaupasta
Ilmoita kun tuote on saatavilla verkkokaupasta:
Toimitusaika:
Toimitusmyynti 1-2 viikkoa
Tuotenro:
10148599
EAN:
7290108131307
  • Toimitusmyynti: Toimitusmyyntituote tilataan tuotteen toimittajalta ja toimitetaan asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen.
  • Toimitusmyyntituotteen toimitusaika on nähtävissä tuotesivulla ja rahdin hinta nähtävissä verkkokaupan kassalla ennen maksua.
  • Toimitusmyyntituotetta ei ole saatavilla tavarataloissa tai suoraan verkkokaupan varastolta.

Palram – Canopia Sierra on turvallinen helposti asennettava, erittäin kestävä polykarbonaatti terassikatos, jonka asennukseen edellytetään vain vakaa ja tasainen pohja sekä kiinteä seinä. Se on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suojan ympäri vuoden. Suojaa jopa 100% haitallisilta UV – auringonsäteiltä ja päästää samalla luonnollisen auringonvalon. Joustavat särkymättömät 6 mm polykarbonaattilevyt; ei murru, haurastu tai muutu keltaiseksi ajanmyötä. Oma ruuviton kattoasennusjärjestelmä (liukuasennettavat kattopaneelit), joka on kehitetty erityisesti estämään sade-/kastevuodot. Tukeva jauhemaalattu, ruosteen kestävä alumiinirakenne, joka kestää ankaria sääolosuhteita.

Terassikatos mahdollistaa takapihan mukavan käytön ympäri vuoden. Siisti ulkonäkö ja moderni muotoilu. Käyttäjäystävällinen ja turvallinen DIY-kokoonpanorakenne. Terassikatos ei vaadi huoltoa, se on erinomaisen kestävä materiaaliensa ansiosta. valmsitettu 100% kierrätettävistä materiaaleista. Terassikatoksesta on saatavilla eri kokoja.

Lisäksi pakettiin kuuluu integroidut räystäskourut ja säädettävät räystäiden päät. Ezlink-jatkoliitospalalla voit tarvittaessa yhdistää katosmoduuleita toisiinsa, jotta saat juuri oikean kokoisen terassikatoksen. Liitospala myydään erikseen.

Lumikuorman kantavuus max 100 kg/m2, katoksen päältä on aina poistettava liika lumikuorma. Takuu ei kata mahdollisen lumikuorman ylipainosta johtuvaa katon rikkoutumista.

Huom! Tuote saatavilla vain verkkokaupasta.
  • Valon läpäisykyky 80 %
  • Tuulen kestävyys 90 km/h
  • Lumikuorma 120 kg/m2
  • Paino 33,2 kg
  • Mitat 2245 x 2224 mm
  • Korkeus 2660-3000 mm

  • Takuu 60 kk

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!