Lehtienkerääjät nopeaan keruutyöhön

Lehtienkerääjän avulla lehtien ja ruohonjätteen kerääminen sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti. Turhauttaako työläs haravointi? Lehtienkerääjä mahdollistaa syksyisen pihanhoidon ilman suuria ponnisteluja. Kerääjä on helpoin mahdollinen tapa poistaa pudonneet lehdet pihamaalta. Löydät Puuilosta niin työnnettävät kuin ajoleikkuriin kiinnitettävät lehdenkerääjät.

Lehtienkerääjä helpottaa pihanhoitoa

Työnnettävä lehtienkerääjä on oiva apu pihanhoitoon niin kotipihalle kuin mökillekin. Kerääjä on aikaa säästävä apu suurienkin piha-alueiden hoitoon. Lehtien lisäksi lehdenkerääjä kerää nurmikon leikkuusilpun sekä ilmausjätteen. Kerääjän harjakset liikkuvat renkaiden pyöriessä, ja niiden korkeus on helposti säädettävissä alustan mukaan. Säiliö on helposti irrotettavissa ja tyhjennettävissä. Työnnettävä lehdenkerääjä mahdollistaa pihatyöskentelyn ergonomisessa asennossa ilman kumartelua.

Lehtienkerääjä ajoleikkuriin pitää pihan siistinä

Lehtienkerääjiä on saatavana myös ruohonleikkuriin kiinnitettävinä malleina. Lehdenkerääjä kiinnitetään ruohonleikkurin tai mönkijän perään, ja kerääminen tapahtuu nurmikkoa ajaessa. Huolehtimalla pihasi hyvinvoinnista edesautat nurmikon kasvua, ja tätä helpommaksi pihanhoito ei tule! Lehtienkerääjä ajoleikkuriin kerää lehdet, ruohonjätteet ja pienet oksat tehokkaasti.  

Lehtienkerääjät löydät edullisesti Puuilosta. Katso myös muut pihanhoitotuotteet. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme tai tule käymään yhdessä tavarataloistamme, niin asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi. Jos haluat tehdä sen itse, tule Puuiloon!

View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

4 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet