Lumikolat, lumenpudottimet ja lumentyöntimet

Lumikolat, lumenpudottimet ja lumentyöntimet

Talvi tuo tullessaan mukanaan tarpeen lumen kolaamiselle ja pudottamiselle. Ennen talven saapumista on hyvä varautua hankkimalla tarvittavat välineet luomen luontiin. Lumilapio on perustarvike niin jokaiselle omakotitalossa tai rivitalossa asuvalle kuin myös kerrostaloasukkaalle, joka säilyttää autoaan pihan parkkipaikalla. Lumilapio on kehitetty pienempiin lumen luonnin tarpeisiin. Lumikola puolestaan on parempi ratkaisu hieman suurempien lumimäärien pukkaamiseen. Lumikolalla saa sekä kätevästi työnnettyä lumen sivuun kulkuteiltä muodostamalla siitä penkkoja, minkä lisäksi kolaaminen myös tarjoaa tehokasta hyötyliikuntaa päiviin, joina taivaalta sataa lunta.

Lumentyönnin on sekin suunniteltu lumimassojen työntämiseen pois pihoilta, kujilta ja käytäviltä. Lumentyöntimellä lumen luonti onnistuu miellyttävästi selkää rasittamatta. Jos tarpeen on hankkia tehokkaampi ratkaisu lumen luontiin laajemmille piha-alueille, on lumilinko järkevä hankinta. Lumilinkoja on saatavana erikokoisilla tehoilla varustettuina malleina, ja niillä lumen luonti onnistuu niin suuremmilta kuin pienemmiltä pihoilta. Lumilingot helpottavat lumen työntämistä penkkoihin säästä riippumatta, ja ne toimivat tehokkaina apulaisina etenkin tilanteissa, kun pihalla on paljon lunta. Reilun kokoisilla renkailla varustettu lumilinko on helposti liikuteltavissa ja tehoiltaan suorituskykyisellä lingolla lumen voi lingota jopa kymmenen metrin päähän.

Hanki lumenpudotin lumen pudottamiseen katolta

Lumenpudotin on nimensä mukaisesti kehitetty lumen pudottamiseen katoilta. Lumen pudottamiseksi katolta ei tarvitse välttämättä kutsua apuun ammattilaista, vaan kohtuullisella korkeudella sijaitsevalta katolta pudotuksen voi suorittaa itsekin, kun käytössä on asianmukainen työkalu. Lumenpudotin voi olla muotoilultaan joko lunta kaapiva tai leikkaava, ja mallista riippuen näitä työvälineitä voidaan käyttää joko maasta tai katolta käsin.

Puuilosta löydät toimivat ratkaisut lumen luontiin, työntämiseen ja pudottamiseen. Olipa suunnitteilla hankkia lumilapio, lumikola, lumilinko, lumenpudotin tai lumentyönnin, löydät ne kaikki meiltä. Päivitä samalla kertaa kaikki pihatyökalut ja puutarhatyökalut valmiiksi kevään saapumista odottamaan. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina sopivaan hintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat nopean ja varman toimituksen sekä tarpeen vaatiessa ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan välineet pihan hoitoon sekä talvi- että kesäkauteen!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet