Sisämaalit

Sisämaalit moniin käyttötarkoituksiin

Kun suunnitteilla on sisätilojen maalaaminen, laadukkaan sisämaalin valitsemalla teet kodin pinnoista uudenveroisia ja ilmeeltään silmääsi miellyttäviä. Puuilosta löydät suositut maalarinvalkoiset sisämaalit. Tutustu myös DIY-sävytteisiin eli sävytyspastoihin!

Pohjamaali varmistaa pintamaalin tarttumisen

Ennen maalauspuuhiin ryhtymistä on tärkeää valmistella maalattavat pinnat asiaan kuuluvalla tavalla. Maalattava pinta on puhdistettava ennen maalausta ja tarpeen vaatiessa myös tasoitettava. Pohjamaali on suositeltavaa levittää sisätilojen maalattavalle pinnalle ennen varsinaista maalausta. Pohjamaalin avulla pinta on hyvin valmisteltu ja se varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamisen. Muista huolehtia myös tarvittaessa maalin ohentamisesta. Liuotinohenteiset maalit kaipaavat liuotinta kuten tinneriä, kun taas vesiohenteiset maalit ohennetaan veteen.

Oikea sisämaali käyttötarkoituksen mukaan

Jos aikeissa on maalata huoneiden seiniä, oikea valinta maalausprojektiin ovat erilaiset seinämaalit. Seinämaalin avulla sisätilojen seiniin saa suhteellisen pienellä vaivalla uuden, raikkaan ilmeen. Seinämaalia valitessa on hyvä muistaa, että himmeän kiiltoasteen omaava maali heijastaa vähemmän valoa ja peittää tehokkaammin seinän epätasaisuuksia, joten tällainen maali sopii hyvin seinille, joissa esiintyy epätasaisuutta. Himmeä seinämaali luo seinille kauniin mattapinnan. Hieman kiiltävämpi pinta puolestaan aikaansaadaan puolihimmeällä seinämaalilla, ja tällainen maali on sopiva valinta esimerkiksi eteiseen ja keittiöön, joissa seinät altistuvat kovemmalle rasitukselle.

Kalustemaali on oikea valinta kalusteiden uuteen loistoon saamiseksi. Jos vanha huonekalu ei enää miellytä silmää tai sovi huoneen muuhun sisustukseen, kalustemaalin avulla kalusteisiin saa piristävän ilmeen halutussa värisävyssä. Kalustemaaleja valmistetaan erikseen myös ulkokalusteille tarkoitettuina versioina. Remonttimaali puolestaan on nimensä mukaisesti nappivalinta maalauksiin remonttien yhteydessä. Remonttimaalilla voidaan maalata sekä uusia että aiemmin maalattuja pintoja kodin sisätiloissa.

Puuilosta löydät näppärästi erilaiset sisämaalit ja pohjamaalit kodin sisätilojen pintojen kohentamiseen. Samalla voit hankkia meiltä tietysti myös ulkomaalit sekä lakat, puuöljyt ja puuvahat upeasta valikoimasta. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme kattavalla maalien ja pintakäsittelytuotteiden valikoimallamme jokaista tekemään kodistaan viihtyisän. Ostoksia voit tehdä meillä joustavasti joko ympäri vuorokauden auki olevassa verkkokaupassamme tai myymälöissämme riippuen siitä, kumpi asiointitavoista sopii paremmin juuri sinulle. Sivustollamme pääset tutustumaan tarkemmin valikoimamme tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin sekä tarkistamaan tuotteidemme myymäläsaatavuuden. Tervetuloa laadukkaille ja edullisille ostoksille Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet