Pienrauta

Kodin toimivuuteen vaikuttavat monet erilaiset tarvikkeet, niin suuret kuin pienetkin. Pienrautatuotteet muodostavat yhden rakentamisen alakategorioista, ja tähän kategoriaan kuuluvat tuotteet ovat monesti hyvinkin tärkeässä roolissa kodin toimivuuden suhteen. Esimerkiksi saranoiden vaihto on ajankohtaista, jos entiset saranat ovat jo käyttöikänsä päässä ja siitä johtuen kaapinovet repsottavat. Ovihelat puolestaan varmistavat niin ulko-ovien kuin väliovien asianmukaisen toimivuuden. Talon ulkoseinään kiinnitettävät opasteet ja talonumerot kuuluvat nekin kodin pienrautatuotteisiin. Myös vara-avainkaappi on tähän kategoriaan lukeutuva tuote, ja yhdistelmälukolla varustettu avainkaappi on erinomaisen kätevä ratkaisu kotiavainten säilyttäjäksi esimerkiksi kotitalouksiin, joissa on pieniä koululaisia.

Muita esimerkkejä kodin pienrautatuotteista

Pienrautatuotteet käsittävät muun muassa erilaiset putket. Esimerkiksi RHS-putki on neliön muotoinen teräsputki, jota voidaan hitsata ja työstää mekaanisesti. RHS-putkia käytetään yleensä erilaisiin metallisiin rakenteisiin, kuten kaiteisiin, pilareihin ja aitauksiin ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen. RHS-putki tunnetaan myös nimillä rakenneputki ja saumallinen neliöputki. Huonekaluputki puolestaan on nimensä mukaisesti huonekalujen rakentamisessa ja erilaisissa sisustusratkaisuissa käytettävä putki, joita valmistetaan pyöreänä, neliön mallisena ja suorakulmaisena. Huonekaluputki on yleensä katkaistavissa tavallisella rautasahalla tai vaihtoehtoisesti metallin sahaukseen tarkoitetulla rälläkällä.

Helojen, saranoiden ja putkien lisäksi pienrautavalikoimaan kuuluvat myös monet muut tarvikkeet. Esimerkiksi kulmarauta on erilaisissa rakennustarpeissa käytettävä kiinnitystarvike, jolla onnistuvat erilaiset liitokset ja ankkuroinnit puurakenteisiin. Vahvistettu kulmarauta mahdollistaa tukevan liitoksen aikaansaamisen esimerkiksi vajojen tai terassien rakenteisiin. Huonekalujen, kuten kaappien ja hyllyjen, korjaamiseen ja rakentamiseen puolestaan sopivat kalustekulmaraudat ja kalustehelat. Säädettävä kulmarauta antaa liikkumavaraa kiinnityskohtaan.

Olipa etsinnässä mikä tahansa kodin pienrautatuote, löydät sen hyvällä todennäköisyydellä Puuilon valikoimasta. Kirjoita etsimäsi tuotteen nimi sivustomme ylälaidasta löytyvään hakukenttään ja saat esille kyseisellä tuotenimellä tarjoamamme vaihtoehdot. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme nikkaroimaan pienet – ja suuremmatkin – kotiprojektit omin käsin ja varustamme sinut mahdollisimman monipuolisesti moniin kodin remontti- ja rakennuspuuhiin. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme tarvitsemiesi tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä varsin kilpailukykyiseen hintaan kotisi teknisen toimivuuden varmistavia ratkaisuja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet