Joulu

Joulun lähestyminen saa monet meistä aloittamaan jouluvalmistelut, jotka alkavat toisilla jo hyvissä ajoin ennen joulua. Etenkin jouluvalot on mukava ripustaa esille jo viimeistään marraskuussa, sillä ne valaisevat ihanasti pimeintä vuodenaikaa. Ulkokäyttöön sopivat jouluvalot valaisevat kauniisti pihapiiriä pimenevinä iltoina, kun taas sisätiloihin ripustettavat valot luovat ympärilleen ihanaa tunnelmaa. Ja kun joulukuu on viimein ovella, on aika miettiä myös muuta joulusisustusta. Joidenkin mieleen on koristella koti luomalla sisätiloihin pelkistetympi joulusisustus, kun taas toiset tykkäävät loihtia ympärilleen runsaamman jouluisen vaikutelman siten, että joulukoristeet ilahduttavat kodin jokaisessa huoneessa.

Puuilosta löydät myös parhaat lahjat jouluun. Tutustu joululahjaideoihin!

Kodin ja kuusen valaiseminen ja koristeleminen tekevät joulun

Jouluvalot ovat tänä päivänä varsin monipuolinen tuotekategoria, johon lukeutuvat monet erilaiset ja eriväriset valot. Ulkovaloista led-valoverkko on kätevä valinta esimerkiksi pihan pensaaseen tai kuistille. Valoketjut puolestaan mahdollistavat monipuolisen käytön ja sopivat asennettaviksi niin puihin, pensaisiin kuin talon rakenteisiin. Joulukoristeet sisältävät nekin monenlaisia ratkaisuja, joiden avulla kodin saa huokumaan kaunista joulun tunnelmaa. Erilaiset paperiset joulutähdet ja muut valonlähteen sisältävät joulukoristeet ovat tuttu näky monen kodin ikkunoissa, kun taas pöytä- ja seinäkoristeilla joulutunnelmaa voi loihtia kaikkialle muualle kotiin.

Joulukuusen koristelu on perinteisesti aattoaamun askare, mutta kuusen voi halutessaan koristella jo hyvissä ajoin ennen joulua, etenkin kun kyseessä on tekokuusi, jonka voi asettaa haluamalleen paikalle vaikka reilusti ennen joulua. Kuusen oksia koristamaan sopii niin enkeli, joulutonttu, erilaiset köynnökset kuin mitkä tahansa omaa silmää miellyttävät kuusenkoristeet. Joulukuusen valot täydentävät kokonaisuuden tunnelmallisella tavalla.

Muista myös askartelutarvikkeet ja kyntteliköt. Puuilosta löydät myös lyhtyjä sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Puuilosta hankit tunnelmalliset joulutarvikkeet, joiden avulla kodin koristeleminen ja valaiseminen käyvät kätevästi. Olipa kyseessä jouluvalot tai joulukoristeet, voit ostaa ne meiltä joko netistä tai myymälöistämme. Muistathan myös valikoimastamme löytyvät kynttilät ja ulkotulet, jotka tarjoavat elävän tulen loihtimaa tunnelmaa sisä- ja ulkotiloihin. Verkkokaupastamme tilaamalla saat joulutarvikkeillesi sekä pikaisen toimituksen että tervetullutta joustavuutta tarjoavan ilmaisen palautuksen. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin tunnelmalliseen joulutuotteiden valikoimaamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet