Laikat

Laikat hiontaan ja tasoitukseen

Laikkoja käytetään yhdessä käsityökalujen kanssa esimerkiksi hiomiseen ja leikkaamiseen. Laikkoja on saatavana useille eri materiaaleille, ja niiden avulla voidaan työstää esimerkiksi puuta, kiveä tai betonia. Laikkoja voidaan myös käyttää puhdistuksessa, esimerkiksi lattian tasoitukseen ja hoitoon. Tietyntyyppisiä laikkoja voidaan myös käyttää moottorisahan teräketjunteroittimissa hiomakivenä. Lisäksi saatavana on laikan pitimiä, joiden avulla laikkoja voidaan käyttää porakoneiden kanssa.

Hiomalaikat useille eri materiaaleille

Hiomalaikkoja käytetään esimerkiksi kulmahiontakoneiden kanssa. Hiomalaikkoja on saatavana erilaisia monien eri materiaalien työstämiseen. Jotkin laikat sopivat esimerkiksi puun ja pehmeiden materiaalien työstämiseen, kun taas toisilla voidaan hioa kiveä tai lasikuitua. Metallin hiomiselle on myös saatavana omat hiontalaikkansa. Myös esimerkiksi vanhan maaliin sekä liimaroiskeiden poisto onnistuu kätevästi hiomalaikoilla.

Timanttilaikat kovempien materiaalien työstöön

Timanttilaikkoja on saatavana useita erilaisia, ja niiden avulla voidaan käsitellä kovempia materiaaleja. Timanttilaikka sopii esimerkiksi betonin, tiilen sekä joidenkin kivilajien kuivahiontaan. Tasaisella reunalla varustettu timanttilaikka sopii esimerkiksi laattojen sekä marmorin leikkaamiseen. Hammastetulla reunalla varustettu reuna sopii esimerkiksi betonin työstämiseen. Leveämmät timanttilaikat sopivat hyvin tiiliseinän laastisaumojen poistamiseen. Timanttikuppilaikan avulla voidaan puolestaan hioa ja tasoittaa esimerkiksi betonia, laastia sekä vanhaa rappausta.

Katkaisulaikat ja lamellilaikat edullisesti

Katkaisulaikat on tarkoitettu nimensä mukaisesti eri materiaalien katkaisuun käsikoneiden avulla. Katkaisulaikkoja on saatavana useille eri materiaaleille. Omat laikkansa on saatavana esimerkiksi rosterille, metalleille sekä kivelle. Katkaisulaikkojen avulla on mahdollista tehdä tarkkoja ja siistejä leikkauksia helposti. Lamellilaikat puolestaan koostuvat kymmenistä pienistä hiomapaperiliuskoista. Lamellilaikat sopivat hyvin esimerkiksi metallin hiomiseen sekä hitsaussaumojen siistimiseen ja tasopintojen viimeistelyyn.

Löydät Puuilosta laajan valikoiman laikkoja edullisesti. Katso lisäksi myös muut hiomatarvikkeet, joiden avulla rakennusprojektisi onnistuu varmasti. Tilaa tuotteet verkkokaupastamme kotiovellesi ympäri vuorokauden, tai tule yhteen tavarataloistamme tutustumaan tuotteisiin asiantuntevien myyjiemme avustuksella. Kun haluat tehdä sen itse, tule Puuiloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet