Käsityökalut

Erilaiset käsityökalut ovat arjen pelastajia, kun eteen tulee esimerkiksi tarve kiristää muttereita tai pultteja, tai vaikkapa käyttää vasaraa tai pihtejä. Muutamia käsityökaluja, jotka olisi hyvä löytyä jokaisesta kodista, ovat puukko, saha, vasara, mitta, yleispihdit sekä työkalusarjat, jotka sisältävät muun muassa meisseleitä ja jakoavaimia. Kun nämä välineet ovat saatavilla, joskus yllättävästikin eteen tulevat kodin korjaus- ja asennustarpeet sujuvat ongelmitta. Joka kodin perustyökalujen lisäksi käsityökalut sisältävät mittavan valikoiman erilaisiin käyttötarkoituksiin suunniteltuja tuotteita, jotka ovat hyödyllisiä vannoutuneille kotinikkaroijille. Esimerkiksi vatupassi ja etäisyysmittari lukeutuvat näihin työkaluihin.

Poranteräsarja on ehdoton hankinta jokaiselle poran käyttäjälle. Kattava sarja sisältää useita erilaisia poranteriä, joista voi valita sopivimman kunkin käyttötarpeen mukaan, olipa poralla tarpeen saada aikaiseksi reikä melkeinpä mihin tahansa materiaaliin. Reikäsahasarja puolestaan on oiva hankinta sellaisiin tilanteisiin, joissa porakoneen terällä ei pystytä tekemään riittävän suurta reikää, tai pistosahan käyttö tuntuu epäkäytännölliseltä. Porakoneeseen kiinnitettävällä reikäsahalla voi sahata erikokoisia reikiä omien tarpeiden mukaan, ja sarjan sisältämät sahavaihtoehdot tuovat monipuolisuutta reikäsahan käyttöön.

Monipuoliset hylsysarjat kuuluvat nekin suosittuihin käsityökaluihin. Sarjasta riippuen niihin voi sisältyä erikokoisten hylsyjen lisäksi myös esimerkiksi kuusiokoloavaimia, räikkiä ja jatkovarsia. Vatupassi puolestaan on tehokas apuväline mittaustarpeissa, ja sillä saa luotettavasti selvitettyä, onko kappale täsmälleen vaaka- tai pystysuorassa. Etäisyysmittarin avulla voi määrittää etäisyyksiä, ja se toimii nerokkaana apuvälineenä nikkaroinnin parissa viihtyvälle. Ruuvipenkki eli ruuvipuristin pitää työstettävän esineen jämäkästi paikallaan. Ruuvipenkin voi kiinnittää pulteilla esimerkiksi työpöytään, jolloin se takaa vakaan käytön.

Kun aikeissa on hankkia uusia käsityökaluja, huomiota kannattaa kiinnittää siihen, että tulee kerralla hankkineeksi laadukkaita työkaluja, jotka palvelevat käytössä mahdollisimman pitkään. Ergonomiset käsityökalut varmistavat erilaisten töiden saumattoman sujuvuuden ilman, että kädet väsyvät ennen aikojaan. Osta nyt ergonomiset käsityökalut Puuilosta. Tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman myös rakennustarvikkeita, joiden avulla nikkarointi sujuu muitta mutkitta. Meiltä hankit tarvitsemasi tuotteet järkihintaan. Tervetuloa ostamaan laadukkaat käsityökalut ja muut tarvitsemasi tuotteet joko verkkokaupastamme tai myymälöistämme, joita löytyy 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet