Wilfa varsi-imuri innovac sensor HS1-SB

279,00 €
Saatavilla verkkokaupasta 14 kpl
Älykäs pölyntunnistustekniikka ja automaattinen tehonsäätö
Lue lisää »
Saatavilla
Ei saatavilla
 • Tilaa ja nouda myymälästä.
 • Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotetta on kyseisen myymälän varastossa.
 • Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata.
Toimitusaika:
2-4 arkipäivää
Tuotenro:
10150379
EAN:
7044876027740

Noutotilaus tavaratalosta 4 tunnissa - tuutko hakeen?

30 pv ilmainen palautusoikeus.

Aina edulliset hinnat.

Nopea toimitus.

Vain verkkokaupasta!

INNOVAC SENSOR Wilfa lanseeraa Innovac Sensor – johdottoman varsi-imurin helpottamaan arkea, ja kodin siistinä pitämistä. Kodin siistinä pitäminen, ja erityisesti imurointi saattaa monen mielestä olla hankalaa ja aikaa vievää. Wilfa haluaa haastaa tätä tuomalla markkinoille johdottoman imurin, joka käyttäjäystävällisyyden ja helppokäyttöisyyden lisäksi on teknisesti edistyksellinen.

Älykäs automaattinen pölyntunnistin Innovac Sensor’issa on monta älykästä toimintoa. Automaattinen pölyntunnistin tunnistaa pölyn ja säätää imurin voimakkuutta sen perusteella. Tässä isona etuna on se, että tehdessään niin laite käyttää juuri oikean määrän tehoa, jolloin se samalla optimoi akun käyttöä, joka mahdollistaa pidemmän toiminta-ajan päivittäisessä käytössä. Myös laitteen äänentaso pysyy miellyttävällä tasolla.

Imurointiteho Innovac Sensorissa on 4 eri imurointitehoa: Auto (oletus) Korkea Keskitaso Matala Hiljainen tekniikka Imuroinnista lähtee aina ääntä, mutta Innovac Sensorin suunnittelussa on pyritty minimoimaan imurointiäänen taso. Kääntämällä äänen poispäin laitteen käyttäjästä äänen taso on matalampi ja käyttökokemus näin ollen miellyttävämpi. Äänen voimakkuuden mittaus: IEC 60704-1:2021:57-67 dB min/max teho

Kevyt ja helppo käsitellä.  Laitteen kevyt paino ja ergonomisesti muotoiltu kahva tekee käytöstä helppoa niin isoille kuin pienemmillekin käyttäjille. Kahvasta on helppo pitää kiinni, ja toisin kuin useimmat samankaltaiset laitteet käynnistä nappia ei tarvitse pitää pohjassa käytön ajan. Lattiasuulakkeessa olevan kirkkaan LED-valaistuksen ansiosta lattioilla ja huonekalujen alla olevat roskat näkee helposti

Muuntuu kädessä pidettäväksi rikkaimuriksi Innovac Sensor taipuu monenlaiseen käyttöön. Lattioiden imurointiin tarkoitetun teleskooppiputkiversion lisäksi käsi-imuri lisäosineen on monikäyttöinen. Sillä pystyy helposti siistimään esimerkiksi keittiön tasot, sekä pienet ahtaat tilat niin kotona, autossa kuin veneessäkin. Eikä sinun tarvitse vetää perässäsi painavaa imuria.

Informatiivinen LED-näyttö Innovac Sensorin LED-näyttö kertoo sinulle akun keston, tehoasetuksen sekä latauksen tilan silloin kun laite on latauksessa. Lisäksi näyttö ohjeistaa sinua näytöllä ilmaantuvien kuvien avulla esimerkiksi kertomalla milloin filtteri pitäisi puhdistaa tai jos laitteessa on tukos. 4-kerroksinen suodatusjärjestelmä Innovac Sensor on varustettu 4-kerroksisella suodatusjärjestelmällä. Tämä mahdollistaa huomattavasti puhtaamman paluuilman kuin perinteinen imuri, jossa filttereitä on 1, tai korkeintaan 2.

Suodatusjärjestelmä rakentuu seuraavista osista: Esisuodatin Sykloonisuodatin Pestävä mikrosuodatin HEPA-pölysuodatin Helppo tyhjentää ja puhdistaa Innovac Sensorissa on 0,7 litrainen pölypussiton pölysäiliö, joka on helppo tyhjentää, kun se on täynnä. Tyhjennyksen voi tehdä kahdella eri tavalla. Voit avata säiliön pohjassa olevan luukun ja tyhjentää säiliö roska-astiaan. Vaihtoehtona on myös irrottaa säiliö rungosta, jolloin sen kuljettaminen ja tyhjentäminen esimerkiksi asunnon ulkopuolelle käy kätevästi. Imurissa on pestävä filtteri ja pölysäiliö.

Vinkki! Puhdistamalla lattiaharjat, filtteri ja pölysäiliö säännöllisesti varmistat aina parhaan mahdollisen imutehon. Led-valo Lattiasuulakkeessa olevan kirkkaan LED-valaistuksen ansiosta lattioilla ja huonekalujen alla olevat roskat näkee helposti. 

Seinätelakka toimii latausasemana sekä lisäosien säilytystelineenä Vaihdettava lattiaharja: mukana erityisesti koville lattioille sopiva rullaharja sekä yhdistelmäharja matoille ja muille lattiapinnoille. Miniturbosuulake: huonekaluille, autoon, veneeseen ja muut pienemmät pinnat Yhdistelmä ja rakosuulake Laturi Latausaika: 4-6 tuntia. Pölysäiliön koko: 0,7 litraa

 • Väri: Musta / Grafiitin harmaa

 • Hiiliharjaton moottori

 • Pölysäiliö 0,7 L

 • Max teho: 420W

 • Imuteho: 140AW

 • Käyntiaika n. (Low* / Auto / Mid / Max): 60 min* / 15–30 min / 17 min / 7 min

 • Li-ion akku
  Jännite 25,2 V, 2500mAh

 • Poistoilman HEPA suodatus
 • Nelikerroksinen kokonaissuodatus
 • Pestävä mikrosuodatin

 • Paino 2,5 kg

 • Takuu 5 vuotta, akun takuu 1 vuosi.
 • Takuu 60 kk
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet