1.6.2020 Puuilo kasvaa pääkaupunkiseudulla ja avaa tavaratalon Espooseen

Puuilo avaa uuden tavaratalon Espoon Laajalahteen, Retail Park Bredikseen. Rakennustyöt alkavat kesän aikana ja uusi tavaratalo avataan vuoden päästä kesällä 2021.

”Puuilon kasvu Suomessa jatkuu vahvana. Olemme määrätietoisesti etsineet kauppapaikkoja pääkaupunkiseudulta ja olemme myös saaneet paljon asiakastoiveita siitä, että Espooseen ja muualle pääkaupunkiseudun länsipuolelle kaivataan Puuilon tavarataloja. Nyt olemme löytäneet hyvän liikepaikan Espoon Laajalahdesta. Espooseen avattava tavaratalo on kolmas pääkaupunkiseudun Puuilo. Meillä on ennestään tavaratalot Vantaan Virkamiehessä ja Helsingin Itäkeskuksessa. Uskomme vahvasti pääkaupunkiseudun potentiaaliin konseptillemme. Vantaan tavaratalomme on ketjun suurin yksikkö ja Helsingin tavaratalomme on tuplaamassa myyntiään edelliseen vuoteen verrattuna. Tavaratalojen lisääminen tälle alueelle on liiketaloudellisesti hyvinkin perusteltua ja uskomme, että pääkaupunkiseudulla on tilaa vielä muutamalle Puuilo-tavaratalolle. Jatkamme aktiivisesti liikepaikkojen etsintää täältä. Tavoitteenamme on kasvattaa Puuilo yli 40 tavaratalon ketjuksi Suomessa.

Yhtiön alkuvuoden myynnin kehitys on ollut erittäin vahvaa ja myös se osoittaa, että kauppakonseptillemme on markkinassa vahvaa kysyntää. Tarvitsemme useita uusia liikepaikkoja myös muualta Suomesta tämän tavoitteen saavuttamiseksi”, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela.

Puuilo avasi uudet tavaratalot helmikuussa Kotkaan ja maaliskuun lopussa Seinäjoelle. Yhtiö avaa vielä loppuvuonna uuden tavaratalon Mikkeliin. Näiden lisäksi Puuilo sijoittaa uudelleen olemassa olevat tavaratalot Lahdessa ja Oulussa rakenteilla oleviin uusiin tiloihin. Vuoden 2021 alkupuolella yhtiö avaa uuden tavaratalon Vaasaan.

Ajankohtaiset tuotteet