Käymälät kaikkiin tarpeisiin

Käymälät ovat siisti ja tehokas vaihtoehto muun muassa mökille. Mökkeily on mitä rentouttavinta ajanvietettä ja erinomainen tapa unohtaa arjen kiireet. Monet suosivat yhä tänäkin päivänä perinteistä, pelkistettyä mökkielämää ilman juoksevaa vettä ja jotkut jopa haluavat mökkeillä ilman sähkön vetämistä mökille. Useissa pienikokoisissa mökeissä ainoa mahdollinen sijoituspaikka käymälälle on pystyttää se ulkotiloihin, vaikka juokseva vesi kuuluisikin mökin mukavuuksiin. Tämän päivän kuivakäymälät ovat toimivia ratkaisuja jokaiselle kesämökille tai mihin tahansa muuhun paikkaan, jossa on tarvetta ulkokäymälälle. Monipuolisuudellaan ja miellyttävyydellään ne mukavoittavat jokaisen mökillä viihtyvän päivien kulkua.

Käymälät monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin

Kuivakäymälä on kätevä ja moderni valinta ulkokäymäläksi. Päivittämällä vanhan käymälän nykyaikaiseksi voit sekä parantaa käyttömukavuutta että estää maaperän liiallista kuormitusta. Saatavana on myös kompostikäymälöitä, jotka ovat ekologinen valinta käymäläksi. Ne eivät tarvitse toimiakseen vettä tai sähköä, ja tuottavat kätevästi kompostijätteestä multaa esimerkiksi puutarhan tarpeisiin. 

Löydät valikoimastamme erilaiset käymälät niin mökille kuin esimerkiksi uudiskohteisiin. Käymälä ratkaisee tarpeen kätevästi ja vaivattomasti. Voit myös päivittää vanhan puuceen edullisesti uuteen malliin. Tutustu vaihtoehtoihin verkkokaupassamme tai tule käymään yhteen tavarataloistamme, niin asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään sopivan mallin juuri sinun tarpeisiisi!

Käymäläjätteen kompostointi onnistuu oikeilla lisävarusteilla

Kaikki, mitä tarvitset käymälän käyttöön löytyy edullisesti Puuilosta. Käyttökokemusta lisäävät lämpöistuimet sopivat useimpiin käymälämalleihimme. Saatavana on myös erilaisia kuivikkeita, jotka poistavat hajuja ja lisäävät kompostin ilmavuutta, jolloin kompostointi sujuu nopeammin. Polttaviin käymälöihin on saatavilla polttopusseja. Löydät käymälöihin myös hajusteet ja tuulettimet hajujen hälventämiseksi. 

Meiltä Puuilolta tilaat kätevästi joko tarpeisiisi sopivan kuivakäymälän, wc kompostorin tai pihakompostorin. Löydät meiltä samalla käynnillä myös niin tarvikkeet kompostointiin ja kuivakäymälöihin kuin muut pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet. Monipuolisena tee-se-itse-ihmisen tavaratalona palvelemme sekä verkkokaupassamme että yli 30 myymälässämme, joten voit tehdä meillä ostoksia joustavasti sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme tarkemmin ja ostamaan meiltä mökkisi tai kotisi toimivuutta parantavat ratkaisut järkihintaan.

View as Ruudukko Luettelo

27 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

27 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet