Mökkeily on mitä rentouttavinta ajanvietettä ja erinomainen tapa unohtaa arjen kiireet. Monet suosivat yhä tänäkin päivänä perinteistä, pelkistettyä mökkielämää ilman juoksevaa vettä ja jotkut jopa haluavat mökkeillä ilman sähkön vetämistä mökille. Useissa pienikokoisissa mökeissä ainoa mahdollinen sijoituspaikka käymälälle on pystyttää se ulkotiloihin, vaikka juokseva vesi kuuluisikin mökin mukavuuksiin. Tämän päivän kuivakäymälät ovat toimivia ratkaisuja jokaiselle kesämökille tai mihin tahansa muuhun paikkaan, jossa on tarvetta ulkokäymälälle. Monipuolisuudellaan ja miellyttävyydellään ne mukavoittavat jokaisen mökillä viihtyvän päivien kulkua.

Kuivakäymälä on kätevä ja moderni valinta ulkokäymäläksi. Myös vanha puucee on helppo päivittää nykyaikaiseksi käymäläksi asentamalla siihen kuivakäymälä, joka sekä parantaa käyttömukavuutta että estää maaperän liiallista kuormitusta. Kuivakäymälää voi täydentää helposti erilaisilla tarvikkeilla, kuten hyvän tilavuuden tarjoavalla vaihtoastialla ja mukavuutta entisestään parantavalla lämpöistuimella. Perusmallisten kuivakäymälöiden sijaan hankinnaksi voi päätyä myös viimeisten vuosien aikana suosiotaan kasvattanut kompostivessa, joka nimensä mukaisesti kompostoi kiinteän jätteen siististi ja tehokkaasti. Kun käymäläkompostoria käytetään oikein ja pönttöön lisätään jokaisen käyntikerran jälkeen kuiviketta, kompostivessa ei haise, eikä tyhjennystä tarvitse tehdä kovinkaan usein.

Kuivakäymälän toimintaperiaate on varsin simppeli ja helposti omaksuttavissa vasta-alkajallekin. Mikäli kyseessä on perusmallinen, keräävä kuivakäymälä, siitä jäte tyhjennetään kompostoitumaan erilliseen kompostiin. Jos taas kyseessä on käymäläkompostori, siitä tyhjennettävä massa on jo valmiiksi kompostoitunutta ja sen voi joko siirtää kypsymään maanparannuskäyttöä varten tai laittaa koristekasvien juurelle sellaisenaan. Wc-kompostorien lisäksi myös piha- ja puutarhajätteelle sekä kotitalouden biojätteelle tarkoitettujen kompostorien suosio kasvaa jatkuvasti.

Meiltä Puuilolta tilaat kätevästi joko tarpeisiisi sopivan kuivakäymälän, wc kompostorin tai pihakompostorin. Löydät meiltä samalla käynnillä myös niin tarvikkeet kompostointiin ja kuivakäymälöihin kuin muut pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet. Monipuolisena tee-se-itse-ihmisen tavaratalona palvelemme sekä verkkokaupassamme että yli 30 myymälässämme, joten voit tehdä meillä ostoksia joustavasti sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen valikoimaamme tarkemmin ja ostamaan meiltä mökkisi tai kotisi toimivuutta parantavat ratkaisut järkihintaan.

View as Ruudukko Luettelo

36 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

36 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!