Kesäaikana ulkona ruokaileminen yhdessä on mukavaa ja ulkoilmassa nautittuna ruoat maistuvat erinomaisen hyvältä. Yleisiä kesäkauden aikana takapihalla nautittavia ruokia ovat erilaiset grillattavat herkut. Grillaamisen ohella kannattaa kokeilla myös ruokien savustamista, mikäli savustaminen ei ole jo entuudestaan tuttua puuhaa. Savustimen avulla kesäherkkuihin saa herkullisen savuaromin, huumaavasta ja houkuttelevasta tuoksusta puhumattakaan. Savulohi kuuluu suosituimpiin savustettuihin ruokiin, ja mehevä lohi toimiikin erinomaisesti houkuttelevana ruokana savun maulla ryyditettynä. Lisäksi savustimella voi savustaa erilaisia lihoja ja vaikkapa kasviksia, jolloin niihin saa loihdittua täysin uusia ulottuvuuksia ja makuelämyksiä.

Ota savustaminen osaksi kesäkauden ruoanlaittoa

Sähkösavustin on helppokäyttöinen laite kaikenlaisten ruokien savustamiseen omalla pihalla. Ulkokäyttöön soveltuva sähkösavustin on kompaktin kokoinen, joten se on erityisen helppo kuljettaa tarvittaessa esimerkiksi kotoa kesämökille. Sähkösavustin on toiminnoiltaan yksinkertainen – ripottele vain savustimen purupellille savustuslastuja ja aseta savustettava ruoka ritilälle. Sen jälkeen suljetaan savustimen kansi ja asetetaan pistoke pistorasiaan. Savustuslastuja löytyy usempia eri aromeja, joilla saadaan vaihtelua makuvivahteisiin.

Sähkösavustimen käyttämisen sijaan ruokia voi myös savustaa kylmäsavugeneraattorin avulla. Kylmäsavugeneraattorin tarkoituksena on antaa siinä valmistettaville kaloille, lihoille tai kasviksille savun aromia ilman, että ruoka-aineita kypsennetään. Kylmäsavugeneraattori asetetaan näppärästi hiiligrilliin kylmäsavustukseen tarkoitetulla purulla täytettynä.

Täältä löydät myös kalan valmistukseen suunniteltuja tuotteita. Esimerkiksi herkullisen loimulohen valmistukseen käytettävä loimulauta asetetaan grillin päälle. Loimulauta on suunniteltu tuomaan loimutettavalle kalalle sopivan kypsyyden ja hurmaavan aromin. Loimulaudalla loimulohen valmistus käy käden käänteessä.

Halutessasi nauttia suussa sulavista, savustetuista ruokalajeista, osta savustimesi tai kylmäsavugeneraattori Puuilosta. Muistathan, että meiltä löydät myös erilaiset grillausvälineet ja vaikkapa pizzauunit, pizzakivet ja pizzalapiot omien mieltymysten mukaisten pitsojen valmistamiseksi omalla takapihalla. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin ajankohtaiseen valikoimaamme. Kutakin tuotekuvaa klikkaamalla saat esille sinua kiinnostavien tuotteiden tarkemmat tuotetiedot ja pääset myös näppärästi näkemään kyseisten tuotteiden myymäläsaatavuuden yli 30 myymälässämme ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon tekemään kesäkauden ruoanlaitosta huomattavasti maistuvampaa!

View as Ruudukko Luettelo

21 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

21 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!