Sähkösavustimet ja savustuspöntöt

Ota savustaminen osaksi kesäkauden ruoanlaittoa

Kesäaikana ulkona ruokaileminen yhdessä on mukavaa ja ulkoilmassa nautittuna ruoat maistuvat erinomaisen hyvältä. Grillaamisen ohella kannattaa kokeilla myös ruokien savustamista, mikäli savustaminen ei ole jo entuudestaan tuttua puuhaa. Savustimen avulla kesäherkkuihin saa herkullisen savuaromin, huumaavasta ja houkuttelevasta tuoksusta puhumattakaan. Savulohi kuuluu suosituimpiin savustettuihin ruokiin, ja mehevä lohi toimiikin erinomaisesti houkuttelevana ruokana savun maulla ryyditettynä. Lisäksi savustimella voi savustaa erilaisia lihoja ja vaikkapa kasviksia, jolloin niihin saa loihdittua täysin uusia ulottuvuuksia ja makuelämyksiä.

Sähkösavustin: helppoutta ja tarkkuutta savustamiseen

Sähkösavustin on helppokäyttöinen laite kaikenlaisten ruokien savustamiseen omalla pihalla. Ulkokäyttöön soveltuva sähkösavustin on kompaktin kokoinen, joten se on erityisen helppo kuljettaa tarvittaessa esimerkiksi kotoa kesämökille. Sähkösavustin on toiminnoiltaan yksinkertainen – ripottele vain savustimen purupellille savustuslastuja ja aseta savustettava ruoka ritilälle. Sen jälkeen suljetaan savustimen kansi ja asetetaan pistoke pistorasiaan. Savustuslastuja löytyy usempia eri aromeja, joilla saadaan vaihtelua makuvivahteisiin.

Sähkösavustin tekee savustamisesta vaivatonta ja tarkkaa. Se on moderni ratkaisu, joka säästää aikaa ja vaivaa, sillä lämpötilan ja savun määrän säätäminen on tarkkaa ja helppokäyttöistä. Sähkösavustimet soveltuvat erinomaisesti niin aloittelijoille kuin kokeneillekin savustajille, jotka arvostavat savustuksen helppoutta ja mukavuutta.

Savustuslaatikko ja savustuspurut: monipuolisuutta savustukseen

Savustuslaatikko tarjoaa kätevän tavan savustaa pienempiä eriä ruokaa, kuten mereneläviä tai vihanneksia. Yhdessä savustuspurujen kanssa ne tuovat ruokaan halutun savun maun ja aromin. Valikoimassamme on erilaisia savustuspuruja, jotka soveltuvat monenlaiseen savustamiseen, tarjoten jokaiseen reseptiin oikeanlaisen makuvivahteen.

Edellämainittujen välineiden sijaan ruokia voi myös savustaa kylmäsavugeneraattorin avulla. Kylmäsavugeneraattorin tarkoituksena on antaa siinä valmistettaville kaloille, lihoille tai kasviksille savun aromia ilman, että ruoka-aineita kypsennetään. Kylmäsavugeneraattori asetetaan näppärästi hiiligrilliin kylmäsavustukseen tarkoitetulla purulla täytettynä.

Tältä sivulta löydät myös kalan valmistukseen suunniteltuja tuotteita. Esimerkiksi herkullisen loimulohen valmistukseen käytettävä loimulauta asetetaan grillin päälle. Loimulauta on suunniteltu tuomaan loimutettavalle kalalle sopivan kypsyyden ja hurmaavan aromin. Loimulaudalla loimulohen valmistus käy käden käänteessä.

Savustuspalat ja savustuslastu: täydellistä makua varten

Savustuspalat ja savustuslastut ovat olennainen osa savustamista, sillä ne antavat ruoalle sen ainutlaatuisen savun maun. Eri puulajeista valmistetut savustuspalat ja savustuslastut tarjoavat mahdollisuuden kokeilla ja löytää juuri oikea makuyhdistelmä kullekin savustettavalle tuotteelle. Meiltä löydät laajan valikoiman savustusmateriaaleja, jotka täydentävät savustuskokemuksesi.

Halutessasi nauttia suussa sulavista, savustetuista ruokalajeista, osta savustimesi tai kylmäsavugeneraattori Puuilosta. Muistathan, että meiltä löydät myös erilaiset grillausvälineet ja vaikkapa pizzauunit, pizzakivet ja pizzalapiot omien mieltymysten mukaisten pitsojen valmistamiseksi omalla takapihalla. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin ajankohtaiseen valikoimaamme. Kutakin tuotekuvaa klikkaamalla saat esille sinua kiinnostavien tuotteiden tarkemmat tuotetiedot ja pääset myös näppärästi näkemään kyseisten tuotteiden myymäläsaatavuuden yli 30 myymälässämme ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon tekemään kesäkauden ruoanlaitosta huomattavasti maistuvampaa!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet