Jännitemittarit ja jännitekynät

Jännitemittarit ovat olennainen työkalu jokaiselle sähkö- ja elektroniikka-alan ammattilaiselle sekä harrastajalle. Ne tarjoavat tarkan ja luotettavan tavan mitata jännitettä voltteina, olipa kyseessä sitten yleismittarin käyttö jännitteen mittaukseen tai erikoistuneempi jännitemittari.

Jännitteen mittaaminen jännitemittarilla

Käytettäessä jännitemittaria, kuten digitaalista jännitemittaria tai jännitemittaria tupakansytyttimeen, on tärkeää muistaa liittää mittari oikein. Jännitemittari kytketään rinnan virtapiiriin, jolloin se mittaajan käyttäjän kannalta turvallisesti jännitteen arvon ilman suurta vaikutusta itse piiriin. Jännitemittarin sisäänmenoimpedanssi on suuri, jotta se häiritsee mitattavaa piiriä mahdollisimman vähän.

  • Jännitemittari 12v ja auton jännitemittari: Nämä työkalut ovat erinomaisia ajoneuvojen jännitteen tarkistamiseen.
  • Jännitemittari veneeseen: Vedenkestävät mallit sopivat erityisesti veneiden ja muiden vesikulkuneuvojen jännitteen mittaamiseen.

Jännitemittarin käyttö

Jännitemittarin käyttö on suhteellisen yksinkertaista. Nykyaikaiset digitaaliset jännitemittarit näyttävät jännitteen arvon selkeästi näytöllään, ja monet niistä sisältävät myös lisätoimintoja, kuten taustavalon tai automaattisen virrankatkaisun.

Jännitekynät: Helppokäyttöiset ja kätevät

Jännitekynät ovat yksinkertaisia ja tehokkaita työkaluja sähköisen jännitteen havaitsemiseen. Ne ovat erityisen hyödyllisiä nopeisiin tarkistuksiin, kun halutaan varmistaa, onko virtapiiri jännitteellinen.

Jännitekynän käyttö

Jännitekynää käytetään koskettamatta suoraan johtimiin, mikä tekee siitä turvallisen valinnan sähkötyössä. Sen avulla voi nopeasti tarkistaa, onko kyseisessä kohdassa jännitettä, mikä on hyödyllistä esimerkiksi kodin sähkökorjauksissa tai rakennustyömailla.

Puuilo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia jännitemittareita ja jännitekyniä. Olipa tarpeesi mikä tahansa, meiltä löydät sopivan työkalun tarkkaan ja turvalliseen jännitteen mittaukseen. Lisäksi voit luottaa siihen, että tuotteemme ovat laadukkaita ja hinnaltaan edullisia. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaan tai johonkin tavarataloistamme!

View as Ruudukko Luettelo

24 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

24 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet