Kuokat, istutuslapiot ja viikatteet

Omien kukkien ja vihannesten kasvatus on suosittu harrastus. Yhä useampi haluaa tänä päivänä kotipihansa tai mökkinsä pihamaan kukoistavan kauniisti kesäkautena. Kasvien kasvattaminen ja niiden kasvun seuraaminen on palkitsevaa ja ilahduttaa niin puutarhan hoitajaa kuin pihamaalla vierailevia. Sijaitseepa puutarha sitten kotipihalla tai kesämökillä, istutustyöt vaativat onnistuakseen oikeanlaiset työkalut ja välineet. Laadukkaiden istutus- ja puutarhanhoitotyökalujen avulla teet omasta vehreästä keitaastasi vaivattomasti kauniin ja kukoistavan.

Kuokat, istutuslapiot, viikatteet ja rikkaruohonpoistajat puutarhan hoitoon

Kuokat kuuluvat jokaisen puutarhan vakiovarusteisiin. Suurempikokoiset kuokat palvelevat käyttäjäänsä niin kasvimaalla kuin pellollakin, ja pienemmät kuokat puolestaan sopivat erinomaisesti kukkapenkkien kuokkimiseen. Kuokkia on saatavana monina eri malleina, ja esimerkiksi istutuskuokka on oiva valinta istutuspuuhiin ja perunakuokka puolestaan perunoiden ylös kuokkimiseen pienemmältä perunamaalta. Möyhennyskuokka eli möyhennin sopii kasvualustan mullan haraamiseen, muokkaamiseen ja kuohkeuttamiseen. Lisäksi möyhennin on loistava apulainen myös pintamaan rikkomiseen.

Istutuslapio on istutuskuokan tavoin tärkeä apuväline kasvimaan ja kukkapenkkien istutustöissä. Istutuslapiolla maan muokkaus ja maa-aineksen siirto sujuvat vaivatta. Viikate puolestaan sopii hyvin muun muassa heinän tai kaislojen niittämiseen. Viikatetta voidaan hyödyntää kotipuutarhassa esimerkiksi lyhentämällä pitkäksi kasvanutta ruohoa ruohonleikkurille sopivaan pituuteen. Teroitettuna viikate kestää käytössä monien kesäkausien ajan. Erityisesti rantakaislan leikkaamiseen suunniteltu kaislaviikate puolestaan katkoo vaivatta jäykät kaislat rantatontilta, ja kaislaviikate on kannattava hankinta niin kesämökille kuin veneretkille. Myös rikkaruohonpoistaja on hyödyllinen apulainen puutarhan hoidossa. Rikkaruohonpoistajalla rikkaruohojen kitkeminen onnistuu samalla sekä tehokkaasti että ympäristöystävällisesti.

Kun etsinnässä on viikate, istutuslapio, möyhennin tai rikkaruohonpoistaja puutarhan hoitoon, Puuilo on oikea osoite. Puuilosta löydät vaivatta myös muut puutarhan ja pihan hoitoon tarvittavat tarvikkeet, kuten esimerkiksi oksasahat, oksasakset ja pensassakset sekä haravat ja pihaharjat. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja sivustollamme pääset näppärästi tutustumaan tuotteidemme tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa edullisille ja onnistuneille ostoksille joko verkkokauppaamme tai johonkin myymälöistämme, joita löytyy jopa yli 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet