Savuputket ja hormit

Savuputket ja hormit: Keskeiset elementit tehokkaassa lämmityksessä

Savuputket ja hormit ovat olennaisia komponentteja missä tahansa lämmitysjärjestelmässä, tarjoten turvallisen ja tehokkaan tavan johtaa savukaasut ulos rakennuksesta. Ne ovat keskeisiä sekä uusissa rakennusprojekteissa että vanhojen järjestelmien päivittämisessä tai korjaamisessa.

Savuputki ja sen eri muodot

Savuputki on keskeinen osa monia lämmitysjärjestelmiä, kuten kiukaita ja uuneja. Kiukaan savuputki on suunniteltu kestämään korkeita lämpötiloja ja johtamaan savukaasut turvallisesti ulos. Taipuisa savuputki tarjoaa joustavuutta asennuksessa, mahdollistaen savuputken mukauttamisen monimutkaisempiin rakenteisiin.

Savuputken koko ja lisätarvikkeet

Savuputken valinnassa on tärkeää ottaa huomioon putken halkaisija, kuten savuputki 120mm tai savuputki 150mm, jotta varmistetaan savukaasujen tehokas poisto. Savuputken läpivientikaulus ja savuputken kaulus parantavat asennuksen tiiviyttä ja estävät savukaasujen pääsyn sisätiloihin.

Hormiputki – Savukaasujen turvallinen poistotie

Hormiputki on keskeinen osa savukaasujen poistojärjestelmää, ja sen on oltava laadukas ja kestävä varmistaakseen savukaasujen turvallisen poiston. Oikein asennettu ja tiivistetty hormiputki takaa lämmitysjärjestelmän turvallisuuden ja tehokkuuden.

Valitsemalla oikeat savuputket ja hormit varmistat lämmitysjärjestelmäsi turvallisuuden ja tehokkuuden. Oikeanlainen asennus ja huolellinen tiivistys ovat avainasemassa, jotta voit nauttia lämmöstä turvallisesti vuosien ajan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet