Nestekaasutarvikkeet

Nestekaasu on näppärä apulainen vaihtelevissa arjen tilanteissa. Jos tarpeen on saada lämpöä, valoa tai energiaa, eikä lähettyvillä ole sähköverkkoa, nestekaasulla toimivat laitteet ovat kiperien tilanteiden pelastajia. Tyypillisiä nestekaasulla toimivia laitteita ovat grillit, liedet, lämmittimet ja jääkaapit, joita voi löytyä niin kotoa, kesämökiltä, veneestä kuin matkailuautostakin. Lisäksi yleisiä laitteita ovat myös nestekaasulla toimivat ruoanlaittovälineet, joita käytetään retkillä ja vaelluksilla. Nestekaasun käyttö on turvallista, kunhan sillä toimiva laite on muistettu huoltaa säännöllisesti, ja kun laitetta käytetään asianmukaisesti sille suunniteltuun käyttötarkoitukseen.

Monipuolinen puhalluslamppu on hyvä esimerkki suosituista nestekaasukäyttöisistä laitteista. Kyseessä on käsikäyttöinen kuumennuslaite, jolla esimerkiksi juottaminen, jäätyneiden putkien sulattaminen ja ruoan liekittäminen käyvät varsin näppärästi. Puhalluslamppusarja on kattava paketti, johon kuuluu sarjasta riippuen erilaisia vaihdettavia polttimia. Puhalluslamppusarja voi sisältää esimerkiksi liekittömän kuumailmapolttimen sekä yleiskäyttöön sopivan polttimen.

Kaasupullo on tuttu tarvike etenkin jokaiselle kaasugrillin omistajalle. Pienemmän kokoiseen kaasupulloon tai kaasupatruunaan pakattavaa nestekaasua käytetään muun muassa lämmittimissä, keittimissä ja puhalluslampuissa. Kaasupoltin on kaasupulloa tai kaasupatruunaa muistuttava säiliö, jonka päässä on kätevä sytytin. Yleensä butaanikaasulla toimiva kaasupoltin soveltuu esimerkiksi erilaisten ruoanlaittopannujen nopeaan ja tasaiseen lämmittämiseen, minkä lisäksi sitä käytetään myös muun muassa hitsaamiseen, sulattamiseen, sterilointiin ja maalinpoistoon. Säädettävällä venttiilillä varustettu TOHO nestekaasupoltin on hyvä esimerkki polttimesta, jolla sytyttäminen käy kätevästi kaasun ulostulon säädettävyyden ansiosta.

Osta nyt Puuilosta nestekaasutarvikkeet, kuten esimerkiksi kaasupoltin, kaasupatruuna tai puhalluslamppusarja. Tarjoamme upean valikoiman erilaisia nestekaasutarvikkeita, joiden avulla pääset nauttimaan sujuvammista arjen askareista niin kotona, mökillä, asuntovaunussa kuin retkilläkin. Samalla käynnillä voit myös kätevästi päivittää kuntoon muun muassa uusintaa kaipaavat työkalut, joita löydät meiltä monissa alakategorioissa. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, haluatko tilata ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla saat aina nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon tekemään fiksuja hankintoja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet