Maalit ovat oiva keino saada uutta ilmettä niin kodin sisä- kuin ulkopuolellekin. Sen lisäksi, että maalit muuttavat maalatun pinnan ulkonäköä merkittävällä tavalla, niiden tehtävänä on myös suojella tehokkaasti maalattua pintaa. Sisämaaleissa tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sekä niiden kestävyys että mieto tuoksu. Suurin osa sisämaaleista on sävytettävissä minkä väriseksi tahansa, joten ne ovat varsin tehokas tapa tuoda kodin sisustukseen uusia ulottuvuuksia. Sävytyksessä tärkeä apulainen on maalin sekoitusastia. Ulkomaaleissa puolestaan tärkein ominaisuus on säänkestävyys, sillä maalin tulee pystyä suojaamaan pintaa yhtä lailla niin auringon paahteessa, sadekeleillä kuin paukkupakkasillakin.

Olipa kyseessä sisä- tai ulkomaali, maaleja valitessa on tärkeää valita oikeanlainen tuote käyttökohteen mukaan. Maalattaville puupinnoille tulee esimerkiksi valita puumaali, ja puumaalia käytetään talon julkisivun maalaamisen lisäksi esimerkiksi puisten puutarhakalusteiden sekä ikkunapuitteiden maalaukseen. Epoksimaali puolestaan soveltuu esimerkiksi betonilattioiden maalaamiseen tai lasikuituisille, teräksisille, alumiinisille ja vanerista valmistetuille pinnoille. Kuten muitakin maaleja, myös epoksimaalia on saatavilla erilaisiin käyttötarpeisiin kehitettyinä versioina.

Maalausurakan luonteesta riippumatta ennen maalaustöihin ryhtymistä on erityisen tärkeää varmistaa, että käytössä on asianmukaiset maalaustarvikkeet, jotta maalauksen pariin päästään jouhevasti. Erilaiset teipit kuuluvat jokaisen maalarin perustarpeisiin maalauskohteesta riippumatta. Maalarinteipillä on kätevä tehdä tarkkoja rajauksia esimerkiksi katonrajaan tai haastaviin kulmiin. Teippi on kuitenkin poistettava heti maalauksen jälkeen, jotta kuivuneeseen maalipintaan ei muodostu halkeamia. Toinen esimerkki tärkeistä maalaustarvikkeista ovat ikkunatiivisteet ja ovitiivisteet. Vanhat tiivisteet kannattaa irrottaa ovien ja ikkunoiden ympäriltä ennen maalauksen aloittamista, joten niiden tilalle asennettavat uudet tiivisteet on hyvä hankkia valmiiksi jo ennen maalaustöiden aloittamista.

Olipa etsinnässä spraymaalit tai kodin remontoinnissa tarvittavat sisämaalit, ulkomaalit, epoksimaalit, rakennuskemikaalit tai maalaustarvikkeet, Puuilosta löydät ne järkihintaan. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme omin käsin tekemiseen, ja tarjoamme maalaukseen ja remontointiin tarvittavia tarvikkeita sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan tuotteita, joiden avulla kohennat kotiasi laadukkaasti niin sisältä- kuin ulkoapäin!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 951

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 951

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!