Pihatyökalut ja puutarhatyökalut

Pihan ja puutarhan kunnossapito onnistuu helposti ja kätevästi, kun käytössä ovat laadukkaat ja toimivat pihatyökalut ja puutarhatyökalut. Hyvin hoidetulla pihalla on suunnaton ilo viettää aikaa ympäri vuoden, ja etenkin kesäkauden aikana pihanhoito on antoisaa puuhaa, kun väreissä kukoistava puutarha tarjoaa viihtyisän ajanviettopaikan. Pihatyökalut ja puutarhatyökalut käsittävät lukuisia työkaluja, joista jokaisella on omat käyttötarkoituksensa. Työkalujen hankinnassa liikkeelle kannattaa lähteä siitä, millaisia työvälineitä juuri oma pihasi tai puutarhasi kaipaa.

Tee pihatöistä toimivampia laadukkailla välineillä

Puutarhatyökalujen kategoriaan kuuluu runsain määrin erilaisia työvälineitä. Yksi suosituimmista välineistä ovat kottikärryt, jotka ovat jokaisen pihamaan pelastus tilanteissa, joissa kuormien kantaminen käsin on hankalaa tai mahdotonta. Monipuoliset kottikärryt palvelevat esimerkiksi puiden lehtiä kompostiin kärrätessä, minkä lisäksi kottikärryt tarjoavat huomattavaa apua myös rakennus- ja remonttikohteissa, kun tarpeen on kuljettaa paikasta toiseen esimerkiksi työkaluja, rakennusmateriaaleja tai laastisäkkejä.

Muita pihatyökaluja ovat esimerkiksi rikkaruohorauta, joka on suunniteltu pitkäjuuristen rikkakasvien tehokkaaseen ja vaivattomaan kitkemiseen. Rikkaruohorauta on kätevä apulainen erityisesti kapeissa kukkapenkeissä rikkaruohojen tehokkaaseen kitkentään. Rikkaruohorautoja valmistetaan perinteisten mallien lisäksi myös monipuolisina yhdistelmämalleina, joissa yhteen ja samaan varteen voidaan yhdistää eri työvaiheissa tarvittavia työkaluja. Kaatotunkki puolestaan on oiva apuri puiden nostoon maasta tai kaadon suuntaajana. Kaatotunkki voi nostaa jopa satojen kilojen painon yhdellä nostokerralla.

Kun pihasi tai puutarhasi kaipaa kohennusta ja haluat hankkia toimivia työvälineitä pihatöiden helpottamiseksi, Puuilosta löydät pihatyökalut ja puutarhatyökalut mahtavasta valikoimasta. Samalla ostoskäynnillä voit päivittää meillä kuntoon myös muut pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet, joiden avulla teet pihamaastasi entistä toimivamman. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme tuotteita pihaa ja puutarhaa ja niiden hoitoa täydentämään niin verkkokaupassamme kuin fyysisissä myymälöissämme. Sivustollamme voit tutustua erinomaisen kätevästi pihatuotteiden tarkempiin kuvauksiin ja näet samalla myös sinua kiinnostavien tuotteiden myymäläsaatavuuden jopa yli 30 myymälässämme. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan pihasi tai puutarhasi kukoistamisen varmistavia tuotteita – meillä teet hankintasi aina edulliseen hintaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet