Koiranruoka

Laadukas ja ravitseva koiranruoka on avain koiran terveyteen ja hyvinvointiin. Kun koiran täysravinto sisältää koiralle sopivan määrä energiaa ja kaikki sen tarvitsemat ravintoaineet, päivittäinen hyvinvointi on varmemmilla kantimilla, ja pitkässä juoksussa terveellinen ruokavalio auttaa myös välttymään turhilta eläinlääkärikuluilta. Koiralle optimaalisesti sopivaa koiranruokaa hankkiessa nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että mitä aktiivisempi koira, sitä korkeaenergisempi ruoka. Koiranpennuille on olemassa omat erityiset ruokansa, kuten myös allergisille koirille viljattomat ja vehnättömät ruoat. Sopivan ruoan valitsemalla voit varmistua karvakaverisi terveydestä ja tyytyväisyydestä.

Esimerkkejä laadukkaista koiranruokamerkeistä

Uutuutena Puuilon valikoimassa on testiryhmältä huippuarvostelut saanut Remu-koiranruoka. Esimerkiksi kana-riisi-täysravinto on suosittu Remu-ruoka. Remu täysravinto Energia sopii aktiiviselle koiralle, kuten metsästyskoiralle. Korkealaatuinen Remu-täysravinto sisältää tuotetyypistä riippumatta tarkoin valitut raaka-aineet, jotka edistävät sekä koiran ravinnonsaantia että ruoansulatusta. Remu on säilöntäaineeton ja vehnätön koiranruoka. Remu-koiranruoat eivät sisällä väriaineita eivätkä soijaa. Saatavilla on myös erilaisia Remu herkkupaloja ja pururullia.

Jahti & Vahti on Suomen suosituin koiranruokasarja. Kotimainen Jahti & Vahti -täysravintovalikoima sisältää erilaisille koirille sopivat kuivaruoat jokaiseen elämänvaiheeseen. Pennut nauttivat valikoiman ravitsevasta penturuoasta, kasvavat koirat junioriruoasta ja täyskasvuisille koirille on saatavana useita erilaisia Jahti & Vahti -täysravintosäkkejä kevytversiosta energiaversioon ja aktiiviselle koiralle kehitettyyn Extra Energia -versioon. Jahti & Vahti -täysravintovalikoimassa on huomioitu myös ruoansulatukseltaan herkät koirat. Kuivaruokien lisäksi tuotemerkin alla valmistetaan myös makupaloja sekä liha-aterioita. Tuotemerkin valikoimaa täydentävät erilaiset vitamiinit ja lisäravinteet, joita voi lisätä koiran ravintoon esimerkiksi nivelrikosta kärsiville tai raakaruokaa syöville koirille tai fyysisestä rasituksesta palautumiseen.

Myös Hau Hau Champion tunnetaan koiran täysravintovalikoimastaan, josta löytyy vaihtoehtoja kaikille koirille. Hau Hau Championin erikoisuutena on viljattomien kuivaruokien sarja allergisille ja herkkävatsaisille koirille.

Hanki koirallesi laadukasta ravintoa ostamalla valitsemasi koiran täysravintosäkki Puuilosta. Kuiva- ja märkäruokien lisäksi löydät valikoimastamme myös koiran puruluut ja herkut sekä erilaiset koiran vitamiinit ja lisäravinteet. Meillä asioidessasi nautit kaupanteon sujuvuudesta ja joustavuudesta. Ensinnäkin hankit tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat lisäksi nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon täydentämään koirasi ruokakaappi vaivattomasti ja laadukkaasti!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet