Varastohyllyt

Jokaisesta kodista löytyy pientä, mutta tärkeää tavaraa, joka vaatii omat säilytyspaikkansa poissa silmistä. Kun koti on varustettu asianmukaisilla säilytysratkaisuilla, kaikki pienimmätkin tarvikkeet löytyvät vaivatta aina, kun ne laitetaan käytön jälkeen omille paikoilleen niille osoitettuihin säilytyspaikkoihin. Sama pätee myös vajassa, varastossa ja autotallissa. Onpa kyseessä sitten säilytyspaikat työkaluille, maaleille, pihatarvikkeille tai mille tahansa muille tarpeellisille tavaroille, erilaiset varastohyllyt ja säilytyskaapit ovat tervetulleita joka kodin ja varaston organisoijia.

Hyllyt ja kaapit järjestyksen ylläpitämiseen Puuilosta

Tukeva, avonainen varastohylly on kätevä ratkaisu sellaisten tavaroiden säilytykseen, joiden halutaan olevan esillä ja helposti saatavilla, mutta siistissä järjestyksessä. Varastohyllyn hyllyiltä voi löytyä hyllymallista riippuen tilaa suuremmallekin tavaramäärälle. Lattiamalliset varastohyllyt ovat useimmiten kookkaampia ratkaisuja, jotka tarjoavat tilaa mitä moninaisemmille tavaroille. Varastohyllyn kantavuudesta on hyvä varmistua ennen raskaiden laitteiden asettamista hyllyille.

Joskus varastoitavia esineitä, työkaluja ja tarvikkeita halutaan säilyttää katseilta piilossa. Tällaisissa käyttötarpeissa erinomainen apulainen on tarvikekaappi, jonka kätköihin on hyvä piilottaa monenmoisia tavaroita ja laitteita. Varastosta tai autotallista voi olla hyvä löytyä myös jämäkkä pukukaappi, jossa säilytetään erilaisissa askareissa tarvittavat työvaatteet ja suojaimet. Olipa kyseessä hylly tai kaappi, molemmat niistä tehostavat tilankäyttöä etenkin ahtaammissa tiloissa, tarjoten tavaroille sopivat säilytyspaikat.

Varustaudu kotivaraston, vajan tai autotallin vaihteleviin säilytystarpeisiin hankkimalla varastohylly, tarvikekaappi tai pukukaappi Puuilosta. Kun laitat varastointitilat kerralla ojennukseen, nautit siististä järjestyksestä ja löydät aina tarvitsemasi tarvikkeet helposti ja kätevästi. Samalla kertaa hankit meiltä näppärästi myös varastokoukut sekä hyllynkannattimet ja hyllytarvikkeet. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan hyllyjen ja kaappien tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa edullisille ja onnistuneille ostoksille joko verkkokauppaamme tai myymälöihimme, joita löytyy 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet