Pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet

Pihan tai puutarhan kunnossapito on monelle mieluisa harrastus, jonka parissa saa tervetullutta hyötyliikuntaa ja joka palkitsee niin omia kuin vieraiden silmiä hivelevällä lopputuloksella. Kaunista pihaa on huomattava ilo sekä katsella kodin ikkunoista että ihastella kesäkauden aikana pihamaalla aikaa viettäessä. Tästä syystä pihaan tai puutarhaan ja sen hoitoon panostaminen on aina kannattavaa ja palkitsevaa. Lumen alta paljastuva maa kukkapenkkeineen ja istutuksineen kaipaa auringon tarjoaman lämmön lisäksi myös asianmukaista hoitoa, jotta pihamaa pääsee täyteen kukoistukseensa kesään mennessä.

Me Puuilossa ymmärrämme, että jokainen piha ja puutarha on yksilöllinen ja vaatii omat erityiset tarvikkeensa ja pihakalusteensa. Siksi tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaikki puutarhanhoidon ja pihan ylläpidon tarpeet.

Esimerkkejä hyödyllisistä tarvikkeista pihaan ja puutarhaan

Pihan ja puutarhan herätessä keväällä eloon on hyvä aika alkaa käydä läpi kodin tai mökin varastosta löytyvät pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet siltä varalta, että jokin niistä kaipaa huoltoa tai uusintaa. On myös mahdollista, että olet edellisenä kesäkautena huomannut puutteita pihatarvikevalikoimassasi, ja siinä tapauksessa tarvittavat hankinnat kannattaa tehdä viimeistään keväällä, jotta saat kotisi tai mökkisi piha-alueen kesäksi kuntoon. Pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet käsittävät monia erilaisia varusteita, kuten esimerkiksi puutarhan ilmettä ja toimivuutta täydentävät pihakoristeet ja kukkaruukut, pihan viihtyisyyttä parantavat puutarhakalusteet sekä monilla kesämökeillä tarpeelliset käymälät ja kompostorit.

Kun pihatarvikehankinnat ovat kunnossa, muistathan myös varautua kesän mukanaan tuomiin hyttysiin. Thermacell on ulkokäyttöön suunniteltu, lähes hajuton ja äänetön laite hyttysten torjuntaan. Ympärilleen tehokkaan suoja-alueen muodostavan Thermacellin valitsemalla vältyt levittämästä hyttyskarkotteita iholle ja näppärän kokoinen laite on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi puutarhapöydästä mökkilaiturille.

Kun etsinnässä ovat laadukkaat pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet, Puuilosta hankit tarvitsemasi varusteet vaivatta ja kätevästi. Monipuolisesta valikoimastamme löydät kesäkäyttöön sopivien varusteiden lisäksi myös talvikauden aikana hyödylliset pihamaan pelastajat, kuten hiekoitussepelit ja jäänsulatussuolat. Meiltä ostat aina tarvitsemasi pihatarvikkeet ja muut tuotteet järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin tavarataloistamme, joita löytyy eri puolilta Suomea. Verkkokaupassamme näet näppärästi valikoimaamme kuuluvien tuotteiden saatavuuden kussakin myymälässämme ja nettitilauksen tekemällä saat aina nopean, varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon tekemään pihastasi tai puutarhastasi viihtyisämpi!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet