Painepesuri on monikäyttöinen puhdistusväline

Painepesurit ovat käteviä apulaisia moniin pesutarpeisiin niin kotona kuin kesämökilläkin. Laadukkaalla painepesurilla hoituvat kätevästi niin mattojen, terassin kuin auton pesu, ja sitä voi hyödyntää myös lukemattoman monissa muissa käyttötarpeissa. Painepesurit sekä akkupainepesurit ovat toiminnoiltaan ja käytettävyydeltään yksinkertaisia, mutta samalla myös varsin tehokkaita apureita. Pesureiden paine irrottaa kätevästi pinttyneenkin lian, ja pesurin hankkimalla vältyt hankaamasta likatahroja esimerkiksi koneiden pinnoilta tai terassin laudoituksesta. Paineella pesurista tuleva vesi siirtää lian tehokkaasti pois ja puhdistettava kohde tulee siistiksi kertaheitolla.

Painepesurit käyttötarpeen mukaan

Painepesurit eroavat toisistaan niin tehojen, vesimäärien kuin veden lämpötilankin puolesta. Saatavilla on erikokoisia ja -painoisia malleja moniin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Pieni painepesuri riittää yleisesti ottaen tehollaan pienempiin ja harvempiin pesutarpeisiin, kun taas kookkaamman puoleinen kone palvelee tarjoamallaan teholla monipuolisemmin vaihteleviin käyttökohteisiin ja tiuhempaan pesun tarpeeseen. Koneen paino kertoo sen materiaaleista sekä siitä, kuinka laadukkaasta koneesta on kysymys. Mallista riippumatta on tärkeää pitää mielessä, että riittävän lämmin vesi ja oikeanlaiset pesuaineet takaavat parhaan mahdollisen pesutuloksen. Akkupainepesuri on hyvä valinta pieniin puhdistustarpeisiin, ja sen avulla pääsee helposti paikkoihin, joissa ei ole saatavilla pistorasiaa tai vesiliitäntää. Akkupainepesureissa on saatavana hieman heikompi teho kuin tavallisissa painepesureissa, mutta nekin puhdistavat tehokkaasti esimerkiksi polkupyörät sekä terassit.

Miten valitsen sopivan painepesurin?

Painepesuria valitessa voi olla hankala päättää, riittääkö omiin tarpeisiin teholtaan pienempi, edullinen painepesuri vai onko tarvetta kenties tehokkaammalle pesuapurille. Tässä tapauksessa kannattaa aina valita mieluummin liian tehokas kuin mahdollisesti alitehoinen malli. Mikäli pesuria käytetään esimerkiksi mökillä hankalissa olosuhteissa, on akkukäyttöinen painepesuri kätevä valinta. Pesurien pumput eroavat toisistaan materiaalien osalta ja pääsääntöisesti edullisemmissa malleissa pumppu ja muut osat ovat muovia, kun ne taas laadukkaammissa malleissa on valmistettu käyttöikää pidentävistä materiaaleista, kuten alumiinista, teräksestä tai joissakin malleissa jopa messingistä.

Itseimevä painepesuri on monen pesurivalinta, sillä se taipuu käyttöominaisuuksiltaan niin kivetysten tai auton puhdistukseen kuin terassin tai puutarhakalusteiden pesuunkin. Itseimevä painepesuri on tehokas apulainen moninaisiin käyttötarpeisiin sekä kotiin, että mökille. Valikoimistamme löytyy painepesureiden lisäksi myös niiden lisävarusteita, kuten esimerkiksi erilaisia vaihdettavia suuttimia sekä jatkoletkuja. Suuttimilla voi kätevästi säädellä pesurin pesutehoa ja esimerkiksi kulmasuuttimella pääsee pesemään hankalammin tavoiteltavia paikkoja.

Olipa etsinnässä sitten pieni painepesuri tai suurempi malli, edullinen painepesuri löytyy kätevästi Puuilosta. Palvelemme sekä verkkokaupassamme että yli 30 tavaratalossamme ja tarjoamme upean tuotevalikoiman aina edullisin hinnoin. Tervetuloa tutustumaan tuotteidemme tarkempiin ominaisuuksiin ammattitaitoisten myyjiemme kanssa, jotka helpottavat ostopäätöksen teossa.

View as Ruudukko Luettelo

32 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

32 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet