Korjaamotyökalut ovat tarpeellisia välineitä monissa vaihtelevissa auton korjaustarpeissa. Kun käytössä on oikeanlaiset työkalut, jotkin autoon tulevista vioista voi korjata itse ja välttyä siten muhkeilta korjaamolaskuilta. Autoa voi hyvin korjata omassa autotallissa, ja asiaan vihkiytymätönkin oppii korjausniksit perustoimenpiteisiin perehtymällä. Jos auton korjaaminen ei ole entuudestaan tuttua puuhaa, verkosta löytyvät ohjevideot tarjoavat erinomaista apua huolto- ja korjaustöiden oppimiseksi.

Esimerkkejä yleisistä korjaamotyökaluista

Yksi yleisimmistä korjaamotyökaluista on tunkki, joka on tarpeellinen apuväline esimerkiksi renkaanvaihdossa, jolloin tunkki asetetaan ilmaan nostettavan renkaan viereen. Tunkkien maailmassa on erilaista tarjontaa, ja yksi esimerkki niistä on perinteinen hallitunkki, joka on kätevä apuväline etenkin keväisissä ja syksyisissä renkaanvaihdoissa. Lisäksi monipuolinen hallitunkki palvelee erinomaisesti myös jarruremonttien ja muiden huoltotoimenpiteiden yhteydessä. Veivillä varustettu saksitunkki puolestaan sopii kevyempien ajoneuvojen nostamiseen korjaustöiden ajaksi. Yksi kätevä korjaamotyökalu on myös autopukki, joka on tarkoitettu ajoneuvojen nostamiseen ja siirtoihin.

Myös ketjutalja on toimiva apulainen kotiverstaassa, ja se on kehitetty erilaisten raskaiden esineiden nostamiseen. Ketjutaljaa voi käyttää muun muassa auton moottorin nostoon. Prässi on sekin oiva esimerkki yleisistä korjaamotyökaluista, jotka ovat tarpeellisia auton korjauksessa. Autokorjaamojen ja kotiverstaiden käyttöön suunnitellut hydrauliprässit toimivat puristuksella ja paineilmalla, ja niihin asetetaan erilaisia auton osia prässäys-, taivutus- tai oikomistöiden tekemiseksi. Hydrauliprässimallit eroavat toisistaan niin kokonsa, painonsa, pumpputyyppinsä, maksimaalisen nimelliskapasiteettinsa kuin prässien mahdollistavan työskentelyalueen puolesta.

Jos etsinnässä on tunkki, kuten hallitunkki, pullotunkki, hydrauliprässi tai muut korjaamotyökalut, Puuilosta löydät ne upeasta valikoimasta, jossa on runsaasti valinnanvaraa. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme korjaamotyökaluja sekä verkkokaupassamme että yli 30 myymälässämme ympäri maan. Lisäksi hankit meiltä samalla käynnillä kätevästi kaikki työkalut kotiverstaasi täydentämiseen. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme tarvitsemiesi työkalujen tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan välineitä, joiden avulla auton korjaus sujuu muitta mutkitta!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 202

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 202

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet