Suojapeitteet ja pressut

Erilaisten koneiden, työkalujen ja rakennusmateriaalien suojaaminen on tärkeää etenkin ulkotiloissa, kun arvokkaat laitteet ja materiaalit altistuvat pohjoismaiselle vaihtelevalle ilmastolle. Erilaiset pressut sopivat monipuolisesti kaikenlaisiin suojauksen tarpeisiin ulkotiloissa, kuten myös kuomuttomassa peräkärryssä tavaraa kuljetettaessa. Erilaisia säätiloja, kuten sateita ja auringonpaistetta, kestävä suojapeite on ihanteellinen ratkaisu muun muassa pihalla tai työmaalla olevien puutavaroiden ja muiden rakennustarvikkeiden suojaamiseen. Lisäksi suojapeite toimii ihanteellisesti puutarhakalusteiden päälle vedettävänä suojana, jos kalusteita ei haluta tai ei ole mahdollista siirtää talveksi varastoon.

Suojaa omaisuutesi tarkoitukseen sopivalla suojapeitteellä

Monipuolisen pressun avulla voi suojata näppärästi myös pihalle pinotut polttopuut, jolloin sade ei pääse kastelemaan niitä, ja saat puut syttymään helpommin takassa tai saunan pesässä. Lisäksi laadukas suojapeite on myös ihanteellinen auton tai muiden ajoneuvojen suojaamiseen, ja sen avulla maalipinta pysyy tehokkaasti suojassa sekä säältä että monenlaiselta lialta. Mikäli käytössä ei ole autotallia tai autokatosta ja haluat suojata auton tai muun ajoneuvosi laajemmin kuin pressulla, erikokoiset pressutallit ja pressuhallit tarjoavat tehokkaan suojan ja mahdollistavat esimerkiksi työkaluhyllyjen pystyttämisen tallin sisätiloihin.

Suojapeitteitä valmistetaan eri kokoluokissa ja erilaista materiaaleista. Kevytpeite on nimensä mukaisesti painoltaan kevyt pressu, joka on rakenteensa ansiosta helppo heittää niin rakennustarvikkeiden, puutavaran kuin koneidenkin päälle. Kevytpeite on yleensä varustettu purjerenkailla, joista pressu on helppo kiinnittää haluttuihin kiinnityspaikkoihin siten, ettei tuuli vie kevytpeitettä mennessään. Sama pätee myös silloin, kun kyseessä on rakenteeltaan jämerämpi kestopeite. Myös kestopeite kannattaa varmistaa kiinnittämällä se purjerenkaistaan useammasta kulmasta, sillä vankasta rakenteestaan huolimatta sekään ei pysy varmistamatta paikallaan kovan puhurin puhaltaessa.

Osta nyt Puuilosta laadukkaat suojapeitteet, jotka on tehty kestämään vaihtelevia säätiloja. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia pressuja, jotka sopivat moniin käyttötarkoituksiin. Meiltä hankit tarvitsemasi suojapeitteet ja muut tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne kotiisi verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla saat aina nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen, ja sivustollamme näet myös kunkin tuotteen myymäläsaatavuuden. Tervetuloa Puuiloon tekemään edullisia ostoksia!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet