Työkalut ovat välttämättömiä apuvälineitä sekä kotinikkareille että eri ammateissa toimiville. Kun käytössä on laadukkaat ja toimivat työkalut, työskentely sujuu helposti, kätevästi ja luotettavasti. Laadukkaiden työkalujen avulla saavutetaan myös helpommin halutunlainen työnjälki. Olitpa aikeissa rakentaa alusta alkaen tai remontoida kotia tai mökkiä, perustyökaluvalikoima, johon sisältyvät esimerkiksi käsisaha, vasara, jakoavaimet ja meisselit, kuuluu jokaisen nikkaroijan perustarpeisiin. Näiden työkalujen on hyvä löytyä jokaisesta työkalupakista. Akkuporakone on sekin kätevä apulainen, joka pelastaa kerta toisensa jälkeen erilaisissa arjen tarpeissa.

Olipa kyseessä kierretyökalut tai meisselit, niitä saa hankittua kätevissä ja kattavissa sarjoissa, joista löytyy sopiva työkalu vaihteleviin käyttötarpeisiin. Edellä mainittuja työkaluja täydentävät monet muut pientyökalut, kuten esimerkiksi taltat, viilat ja katkoteräveitset eli tuttavallisemmin mattopuukot. Nitoja eli sinkiläpistooli niitteineen on kätevä apulainen esimerkiksi tekstiilien, nahan, julisteiden ja verkkojen kiinnitykseen. Ruuvipenkki eli ruuvipuristin puolestaan pitää esimerkiksi muilla työkaluilla työstettävät esineet tiiviisti paikallaan. Ruuvipenkin voi kiinnittää pulteilla esimerkiksi työpöytään, jolloin se pysyy vakaana ja on aina käyttövalmiina nikkaroinnin tarpeen ilmetessä.

Työkalun tyypistä riippumatta työkalut kannattaa aina säilyttää ja varastoida asianmukaisesti, jotta niiden käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä. Pienemmät työkalut mahtuvat näppärästi jopa eteisen kaappiin, mutta jos kotoa löytyy varasto, autotalli tai liiteri, kaikille työkaluille kannattaa varata reilusti tilaa. Kun työkalut ovat hyvässä järjestyksessä, tarvitsemansa löytää nopeasti ja kulloinkin käytettävät välineet on myös helpompi palauttaa paikoilleen. Erilaiset hyllyt ja laatikot helpottavat pienempien työkalujen löytämistä kerta toisensa jälkeen.

Työkaluja uusiessa kannattaa muistaa tarkistaa myös suojavarusteiden kunto. Kun käytössä ovat toimivat suojalasit sekä turvakengät, kaikenlainen nikkarointi sujuu huomattavasti turvallisemmin. Puuilosta löydät sekä kattavan työkaluvalikoiman että asianmukaiset suojavarusteet yhdellä kertaa. Meillä asioidessasi voit ostaa työkalut netistä joustavasti – joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Kun tilaat tarvitsemasi tuotteet verkkokaupastamme, hyödyt sekä pikaisesta toimituksesta että miellyttävää joustavuutta tarjoavasta ilmaisesta palautuksesta. Tervetuloa meille hankkimaan tarvitsemasi työkalut netistä sekä tutustumaan samalla tarkemmin mahtavan monipuoliseen valikoimaamme!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 4950

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 4950

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!