Työkalut

Työkalut kaikkiin tarpeisiisi

Työkalut ovat välttämättömiä apuvälineitä sekä kotinikkareille että eri ammateissa toimiville. Kun käytössä on laadukkaat ja toimivat työkalut, työskentely sujuu helposti, kätevästi ja luotettavasti. Laadukkaiden työkalujen avulla saavutetaan myös helpommin halutunlainen työnjälki. Työkaluja on myös mahdollista ostaa yrityksen laskuun avaamalla maksuttoman Puuilo Firma-tilin. Voit tilata tuotteet valmiiksi ja noutaa kätevästi yhdestä tavarataloistamme.

Käsityökalut tarkkaan työhön

Olitpa aikeissa rakentaa alusta alkaen tai remontoida kotia tai mökkiä, perustyökaluvalikoima, johon sisältyvät esimerkiksi käsisaha, vasara, jakoavaimet ja meisselit, kuuluu jokaisen nikkaroijan perustarpeisiin. Näiden työkalujen on hyvä löytyä jokaisesta työkalupakista. Olipa kyseessä kierretyökalut tai meisselit, niitä saa hankittua kätevissä ja kattavissa sarjoissa, joista löytyy sopiva työkalu vaihteleviin käyttötarpeisiin. Löydät valikoimastamme myös poranterät ja hylsyt niin yksittäiskappaleina kuin sarjoissa. Edellä mainittuja työkaluja täydentävät monet muut pientyökalut, kuten esimerkiksi taltat, viilat ja katkoteräveitset eli tuttavallisemmin mattopuukot. Myös esimerkiksi vatupassit, etäisyysmittarit ja mitat löydät käsityökalujen alta.

Nitoja eli sinkiläpistooli niitteineen on kätevä apulainen esimerkiksi tekstiilien, nahan, julisteiden ja verkkojen kiinnitykseen. Ruuvipenkki eli ruuvipuristin puolestaan pitää esimerkiksi muilla työkaluilla työstettävät esineet tiiviisti paikallaan. Ruuvipenkin voi kiinnittää pulteilla esimerkiksi työpöytään, jolloin se pysyy vakaana ja on aina käyttövalmiina nikkaroinnin tarpeen ilmetessä.

Laadukkaat sähkötyökalut ja polttomoottorityökalut helpottavat työskentelyä

Löydät meiltä laajan valikoiman laadukkaita sähkötyökaluja, akkutyökaluja sekä polttomoottorityökaluja. Johdollisiin, sähköllä toimiviin työkoneisiin kuuluvat esimerkiksi hiomakoneet, pöytäsahat sekä sirkkelit. Lisäksi saatavana on esimerkiksi pöytämallisia pylväsporakoneita sekä magneettiporakoneita. Akkutyökaluista esimerkiksi akkuporakoneet kuuluvat jokaisen nikkaroijan vakiovarusteisiin. Akkukäyttöisenä on saatavana myös monenlaisia sahoja, vääntimiä sekä hiomakoneita. Lisäksi löydät meiltä myös polttomoottorityökaluja. Näihin kuuluvat esimerkiksi pensasleikkurit, lehtipuhaltimet ja vesipumput. Polttomoottorilla on saatavana myös esimerkiksi moottorisahoja sekä painepesureita.

Välineet maalaukseen ja muuraukseen edullisesti

Kaikki työkalut ja välineet maalaukseen ja muuraukseen löytyvät myös työkaluvalikoimastamme. Muuraukseen saatavana on laastinsekoittimet sekä betonimyllyt. Maalaukseen löydät meiltä paitsi maalit ja pensselit, myös tasoittamiseen tarvittavat hiomakoneet sekä laikat. Työskentelyn onnistumiseksi löydät Puuilosta myös suojavarusteet ja maalaustelineet. Oli rakennusprojektisi millainen tahansa, löydät kaikki tarvitsemasi työkalut ja apuvälineet edullisesti Puuilosta!

Asianmukainen säilytys pidentää käyttöikää

Työkalun tyypistä riippumatta työkalut kannattaa aina säilyttää ja varastoida asianmukaisesti, jotta niiden käyttöikä pysyy mahdollisimman pitkänä. Pienemmät työkalut mahtuvat näppärästi jopa eteisen kaappiin, mutta jos kotoa löytyy varasto, autotalli tai liiteri, kaikille työkaluille kannattaa varata reilusti tilaa. Kun työkalut ovat hyvässä järjestyksessä, tarvitsemansa löytää nopeasti ja kulloinkin käytettävät välineet on myös helpompi palauttaa paikoilleen. Erilaiset hyllyt ja laatikot helpottavat pienempien työkalujen löytämistä kerta toisensa jälkeen.

Työkaluja uusiessa kannattaa muistaa tarkistaa myös suojavarusteiden kunto. Kun käytössä ovat toimivat suojalasit sekä turvakengät, kaikenlainen nikkarointi sujuu huomattavasti turvallisemmin. Puuilosta löydät sekä kattavan työkaluvalikoiman että asianmukaiset suojavarusteet yhdellä kertaa. Meillä asioidessasi voit ostaa työkalut netistä joustavasti – joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Kun tilaat tarvitsemasi tuotteet verkkokaupastamme, hyödyt sekä pikaisesta toimituksesta että miellyttävää joustavuutta tarjoavasta ilmaisesta palautuksesta. Tervetuloa meille hankkimaan tarvitsemasi työkalut netistä sekä tutustumaan samalla tarkemmin mahtavan monipuoliseen valikoimaamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet