Puutarharuiskut ja pumppupullot

Kastelu on olennainen osa puutarhanhoitoa, ja etenkin kuivemmalla, paahteisen kuumalla kesäsäällä kukkapenkkien ja kasvimaan kastelun tarve korostuu entisestään. Säännöllinen kastelu auttaa kukkia ja kasveja pääsemään täyteen kukoistukseensa, ja riittävän tiheän kastelun ansiosta ne eivät pääse kuihtumaan kesken kasvukauttaan kukkapenkeissä ja kasvimaalla. Pihan ja puutarhan istutusten kastelun lisäksi kukat ja kasvit kaipaavat myös lannoitteita ja torjunta-aineita, jotka levitetään istutuksiin käyttötarkoitukseen erityisesti kehitetyillä painekäyttöisillä työkaluilla. Näitä painekäyttöisiä työkaluja voi käyttää lisäksi myös puutarhan kasteluun.

Puutarharuiskut ja paineruiskupullot lannoitteiden ja torjunta-aineiden levittämiseen

Myös vahvat ja elinvoimaiset kasvit kaipaavat hyvän kasvualustan ja riittävän vesimäärän lisäksi tiettyjä ravinteita, joita niiden kasvumullassa ei välttämättä ole riittävästi. Ravinteiden lisäksi jotkut kasvit kannattaa myös aika ajoin sumuttaa torjunta-aineilla. Erilaisilla paineruiskuilla kasvien tarvitsemien lannoitteiden levitys sekä torjunta-aineiden sumuttaminen käy helposti. Sekä kookkaat puutarharuiskut että pienempikokoiset paineruiskupullot ovat erittäin toimivia ratkaisuja niin pihan istutusten kasteluun ja lannoittamiseen kuin torjunta-aineiden levittämiseen.

Puutarharuiskua valitessa kannattaa tarkistaa, että ruisku on valmistettu liuottimia, kuten kemikaaliliuoksia, kestävästä materiaalista, mikäli sillä on tarkoitus levittää lannoitteita ja torjunta-aineita. Jotkut puutarharuiskuista soveltuvat mietojen pesuaineiden levitykseen, ja näitä malleja voi hyödyntää esimerkiksi puutarhatyökalujen tai puutarhakalusteiden pesupuuhissa. Suurempikokoisia painesumuttimia valmistetaan myös kätevästi mukana kuljetettavissa, selkään ripustettavina reppuruiskumalleina.

Kookasta puutarharuiskua näppärämpiä malleja ovat erilaiset kompaktin kokoiset paineruiskupullot pumppupullon muodossa. Paineruiskupullo liuottimille imee ja ruiskuttaa tasaisesti koko ajan, varmistaen näin laajan alueen kattamisen jokaisella kahvan painalluksella. Veden lisäksi paineruiskupullo liuottimille sopii myös lannoitteiden ja torjunta-aineiden levittämiseen.

Olipa etsinnässä puutarharuisku, paineruisku pumppupullon muodossa tai paineruiskupullo liuottimille, hankit tarvitsemasi kätevimmin Puuilosta. Samalla ostoskerralla voit myös hankkia meiltä muun muassa painevesiautomaatit ja puutarhapumput tai puutarhaletkut ja letkukelat. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme pihassa ja puutarhassa välttämättömiä varusteita ja työkaluja sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme tuotteidemme tarkempiin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan kaikki puutarhan hoitoon tarvitsemasi tarvikkeet!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet