Erilaiset autotarvikkeet on suunniteltu täydentämään autoa ja sitä kautta helpottamaan autoilua sekä tekemään siitä mukavampaa. Autotarvikkeet jakautuvat pakollisiin ja yleishyödyllisiin tarvikkeisiin. Esimerkiksi valaistukseen tarvittavat auton lisävalot ja polttimot kuuluvat ensiksi mainittuun kategoriaan, kuten myös öljyt ja nesteet, kuten hydrauliikkaöljyt ja jäähdytinnesteet. Yleishyödyllisiin autotarvikkeisiin puolestaan lukeutuvat muun muassa erilaiset työvalot sekä automaalit olemassa olevan maalipinnan korjaukseen tai auton personointiin. Autotarvikkeisiin lukeutuvat myös erilaiset peräkärrytarvikkeet. Kaiken kaikkiaan autotarvikkeet muodostavat varsin mittavan kategorian, joka käsittää valtavan määrän tarvikkeita niin auton sisä- kuin ulkopuolelle.

Erilaiset säännöllisin väliajoin vaihtoa vaativat auton varaosat kuuluvat nekin autotarvikkeiden moninaiseen maailmaan. Lukuisat auton varaosat ovat turvallisuuden kannalta erittäin tärkeitä autotarvikkeita, joten niiden asianmukainen toimivuus on keskeistä niin autoilijan kuin muiden tiellä liikkuvien näkökulmasta katsottuna. Autotarvikkeista puhuttaessa keskeisessä roolissa on myös autoelektroniikka, kuten esimerkiksi miellyttäviä kuuntelukokemuksia tarjoavat Kenwood-soittimet. Caravantarvikkeiden ja venetarvikkeiden kategoriassa puolestaan suosittua elektroniikkaa edustavat 12v/230v Hitachi-älytelevisiot.

Auton lisävarusteet ovat auton kuin auton täydentäviä tarvikkeita, jotka mahdollistavat auton viimeistelyn itselle mieluisalla tavalla. Esimerkiksi helposti puhdistettavat kumiset automatot ovat käytännöllisiä lisävarusteita, jotka pitävät auton lattiat puhtaina kurasta ja roskista. Lisäksi automattoja on saatavana erilaisilla ilmeillä ja muotoiluilla, joten käytännön hyötyjen lisäksi ne tarjoavat myös joustavuutta auton sisustuksen muokkaamiseen. Auton lisävarusteet käsittävät myös monia muita arkea helpottavia ratkaisuja, kuten esimerkiksi parkkikiekot, aurinkosuojat, niskatyynyt, istuinsuojat ja istuinlämmittimet.

Puuilolta hankit kätevästi autotarvikkeet mahtavasta valikoimasta, joka sisältää niin erilaisia auton varaosia kuin ajomukavuutta parantavia lisävarusteitakin. Kun tarvitaan toimivia autotarvikkeita, Puuilossa pääset varustamaan autosi laadukkailla tarvikkeilla. Samalla käynnillä voit myös päivittää meillä kuntoon muun muassa vapaa-aikaan, pihaan ja puutarhaan sekä rakentamiseen tarvitsemasi tykötarpeet. Meiltä voit hankkia tarvitsemasi tuotteet joustavasti – joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupastamme tilaamalla saat tuotteillesi sekä pikaisen toimituksen että miellyttävää joustavuutta tarjoavan ilmaisen palautuksen. Tervetuloa tutustumaan tarkemmin kattavaan ja monipuoliseen valikoimaamme!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 2933

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 2933

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet