Lapiot ja talikot

Lapio kuuluu jokaisen kasvimaan, pihan ja puutarhan vakiovarusteisiin. Lapion avulla maata saa käännettyä ja möyhennettyä tehokkaasti, mikä on tarpeen esimerkiksi istutuspuuhissa. Lisäksi lapiosta on apua esimerkiksi rakennustöissä ja aina, kun maaperää tarvitsee kaivaa. Lapion lisäksi talikko on oiva apulainen maan käsittelyssä. Talikkoa on perinteisesti käytetty heinien nosteluun heinäpellolla, minkä lisäksi se toimii erinomaisesti myös oksien ja lehtien kasaamisessa kotipihalla. Talikkoa voi myös käyttää apuvälineenä lapiolla irrotetun maa-aineksen kääntelyyn.

Rautakanki taas on jämäkkä, painava työkalu, joka palvelee pihatöissä nostokankena, kun tarpeen on kammeta maasta suuria ja painavia kiviä. Lisäksi rautakanki toimii myös reikien tekemisessä maahan esimerkiksi aitatolppia varten. Olipa kyseessä mikä tahansa näistä pihojen ja puutarhojen monipuolisista apulaisista, jokaisen niistä on hyvä löytyä toimivasta vajasta, sillä niiden käyttötarpeita voi tulla eteen niin pienemmällä kuin suuremmallakin pihamaalla.

Erilaisia lapioita eri käyttötarkoituksiin

Lapioita on tänä päivänä saatavilla monissa eri muotoiluissa, useista materiaaleista valmistettuina. Myös lapiotyyppejä on monia. Pistolapio on monen valinta pihatöihin, sillä terävän kärkensä ansiosta se sopii myös kovan, savisen ja kivisen maaperän työstämiseen. Mullan tai muun maa-aineksen siirtäminen puolestaan onnistuu hyvin tasakärkisellä lapiolla. Kokoontaitettava lapio taas on kompakti valinta jokaiselle pientä varastointitilaa arvostavalle. Tällaisen lapion kokoontaittuva muotoilu vie minimaalisen säilytystilan ja kulkee helposti mukana paikasta toiseen. Lapiomallista riippumatta lapion kahvan eli ponsin on hyvä olla ergonominen ja helppokäyttöinen. Muovista valmistettuja lapion kahvoja on myös saatavana varaosina, eli kun vanhan lapion ponsi on tullut käyttöikänsä päähän, sen vaihtaminen uuteen käy kätevästi.

Osta nyt lapio, talikko tai rautakanki Puuilosta ja pääset hyötymään niiden tarjoamista monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Meiltä hankit myös muut pihatyökalut ja puutarhatyökalut joustavasti sinulle sopivalla tavalla, joko kattavasta verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 myymälästämme. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan kaikessa rauhassa erilaisten valikoimastamme löytyvien pihatyökalujen tarkkoihin tuotekuvauksiin ja ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa napsauttamalla. Tervetuloa nauttimaan ostosten teon sujuvuudesta verkkokauppaamme tai myymäläämme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet